legea consilierii femeilor

By | 2012-04-24

Sper să nu mi-o ia nimeni în nume de rău că sunt împotriva acestei legi.
Pentru că eu am altă propunere, dacă tot ne facem probleme că scade natalitatea și avem un număr mare de avorturi. Cred că suntem toată lumea de acord că nu ajunge nimeni în culmea fericirii la chiuretaj.

Și-atunci:
Există metode de contracepție naturală : metoda calendarului, a glerei bazale și a măsurării temperaturii bazale. Sunt destul de stresante pentru că trebuie să-ți cunoști bine organismul și în plus ca să fie cât mai aproape de 100% eficiente, e mai cuminte să nu-ți mai vezi bărbatul. Că dacă-l vezi, e posibil să fie pe lângă grafic și să o arunci pe-aia cu “mă doare capul”. Și dacă ești tu în formă e posibil să-l doară pe el capul. Ei, dacă tot nu vă pupați cu sapa la cap de rând, abstinență scrie pe voi !

Există metode de contracepție artificială: anticoncepționale, diafragme, sterilet, prezervativ, noduri marinărești pe trompe. Dar și acestea au doza lor de stres și efecte secundare: trebuie să ții minte, să îți aduci aminte, mai ai o durere, mai un văzut de stele verzi, grețuri, kilograme în plus. După astfel de efecte cauți bine libidoul pe undeva pe la înălțimea gleznelor și dacă nu-l găsești improvizezi: “mă doare capul”.

Luând în considerare cele de mai sus și punând în vârful acestora cireașa “femeia e fragilă”, propun legea consilierii bărbaților.
Ei nu se simt atât de cotropiți când merg la doctor, n-au grețuri că sunt metode invazive, ei oricum sunt stâlpi de casă și pot merge cu fruntea sus într-un cabinet de planning familial.

În funcție de buget sau sentimente să decidă câți copii vor: 1, 2, 3, 4 …. (băi, nu vorbeam de bere, ho!)
Și-apoi să-și tragă o vasectomie.
Dar să-și păstreze pentru zile negre o mostră de spermă în laboratoare specializate sau în frigider în borcane cu etichetă mare ca să vadă și soacra.
E simplu, e scurt pe doi, e clar. Să ia deci problema în mână.

0 thoughts on “legea consilierii femeilor

  1. mixy Post author

   ooooo, ce plăcere ! Bine ai revenit !

   Reply
 1. Iulia

  Legile sunt votate de barbati in marea majoritate. Crezi ca ar fi de acord cu propunerea ta??? Doar nu-i doare pe ei nimc, decat grija de natalitate. Sa fim seriosi! =))

  Reply
  1. mixy Post author

   Păi tocmai de-aia ziceam să ia problema în mână și să nu mai arunce mâța la noi peste gard 😛

   Reply
 2. sany

  La capitolul asta cred ca “femeia e fragila” e doar o acoperire pentru “barbatul e mai rau” 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.