avem balcooon, avem valoare….

By | 2012-10-22

…ole, ole, ole!
Gata, avem balcon made in “reabilitare”. După 3 luni şi 3 reclamaţii, avem balcon ! E adevărat că era să avem de-acum o lună, dar nu l-am acceptat pentru că geamul era doar cu 4 cm mai înalt decât cel iniţial.

Acum sunt 10 cm în plus pe înălţime şi 10 pe lăţime ! Iu-huuu ! Boierie, nenică !
L-am acceptat pentru că bate iarna la uşă şi cum media rezolvării reclamaţiilor e de 3,33 cm / lună, am zis că nu putem sta o iarnă cu vijelia la fund ca să iasă un geam ca lumea în vara anului viitor.

Din punct de vedere calitativ feroneria e acceptabilă, cu toate că o cam ia la vale şi e foarte probabil ca în timpul furtunilor să priponim geamurile în scânduri, să nu se deshidă, în rest e chiar OK. Plus că arată a termopan.

Avem balcooon ! …ole, ole…
A, cu geamul fisurat de la bucătărie am hotărât să aşteptăm să treacă iarna să ni-l schimbe. Momentan am dat geamul cu un fond scocio-metric peste rânjetul fisurat.

0 thoughts on “avem balcooon, avem valoare….

 1. Roxana

  :)) Vezi, aşa sunt oamenii invidiaţi după un chin teribil 🙂 Noi încă nu ne-am apucat, aşa că toţi cei care au lucrarea făcută, sunt ceva mai sus decât aspiranţii 🙂 Aşteptăm cu nerăbdare primăvara, vara sau toamna viitoare – că nu se ştie niciodată în care din cele 3.33 cm/ lună cereri revizuite sau aprobate ne încadrăm.

  Reply
 2. vienela

  Imi vine sa plang citind. Noi nu avem nici macar balcon…, ca au vrut socrii mei sufragerie mai mare si l-au desfiintat. :((

  Reply
 3. Hapi

  Super, ma bucur!
  Acum sa ne spui ce pui in el? Animalut de companie sau muraturi?

  Reply
  1. mixy Post author

   păi stai să-l spoim şi pe interior şi-ţi spun eu câte cutii de vechituri intră în el 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.