dăruim emoţii prin cadouri deosebite

By | 2012-10-26

S-au cunoscut la începutul liceului şi după bacalaureat au făcut nunta. De când îi cunosc, nu mi-i pot închipui altfel decât împreună, sunt personaje care dau viaţă unei poveşti cu happy-end, ei sunt modelul meu de iubire nemuritoare, de relaţie echilibrată şi împlinire sufletească.
Acum câţiva ani de zile ne-au invitat la nunta lor de argint. Mi se părea că trebuie să fie aniversarea a vreo 200 de ani de căsnicie, ţinând cont că nu mulţi contemporani se pot lăuda cu o astfel de nuntă. La o căutare pe internet am respirat uşurată, că nu sunt decât 25 de ani.

Ce cadou poţi face unui cuplu care sărbătoreşte un sfert de veac de convieţuire ?
Oricât am fi vrut să le oferim ceva „de casă”, în aceşti ani au cam strâns obiecte de casă. Ei fac totul împreună, au totul împreună, au împletit în doi. Astfel că ne-am decis să le cumpărăm cadouri individuale. În timp ce eu alegeam pentru ea, Mixu alegea pentru el.

Lui Mixu nu i-a fost greu, ştia deja ce cadou ar putea să aleagă. Da, normal, păi la bărbaţi e simplu ! Şi din site în site – v-am spus că am o problemă cu răscolirea magazinelor, iar Mixu ar cumpăra şi pâine on-line, îl aud strigând victorios: „am găsiiiit ! Maaamă, ce frumos e ! Se potriveşte la fix !”
I-am dat mâneca deoparte să văd şi eu minunea:

Setul cadou Regal Car & Wine
Un automobil de colecţie şi un vin cu iz imperial, într-un cadou de înaltă ţinută!
Ahaaaa ! Am înţeles de ce se bucura Mixu, împuşcase doi iepuri dintr-o lovitură, pentru că într-adevăr, tipul este un cunoscător în de vin, iar vinul din set este de viţă regală, din Domeniul Coroanei Segarcea. Pe lângă faptul că este fascinat de istorie, are o adevărată fobie pentru modele vechi de automobile. Chiar are în garaj un Aro 240 şi o Gaz Volga, pe care le bibileşte de praf mai ceva ca pe biberoane. Automobilul din setul găsit de Mixu aduce o dată cu nostaligia epocii Rolls Royce-ului o notă aristocratică, ce completează armonios cadoul.

Am văzut pe site că ambalează frumos cadourile, am citit opinia cumpărătorilor şi am hotărât să caut un cadou pentru ea, pe acelaşi site. Eram atât de geloasă că el a găsit atât de repede cadoul perfect, încât mă lovise o criză acută de inspiraţie, nu mă hotăram cu nici un chip, mai ales că toate cadourile erau elegante.
Cu gândul la ea, am rămas în sfârşit fascinată văzând următoarea fotografie:

Cutie bijuterii Purple Rosa
O alegere întotdeauna sigură şi elegantă …

Care femeie nu-şi doreşte o cutie de bijuterii, să colecţioneze podoabe, să le aşeze şi compartimenteze în aşa fel încât oricând să poată găsi oricând loc pentru alte bijuterii noi ?
În general cutiile de bijuterii au aspect regal, la ele aspiră orice prinţesă din copilărie, dar aceasta este specială: trandafirii pictaţi pe lemnul alb aduc o notă din graţia lebedei. Viitoarea posesoare a acestei cutii de bijuterii se va simţi cu adevărat unică.

Eram foarte încântată, simţeam că alegerea mea completează cu brio alegerea lui Mixu.

…………………….
– Sunt pentru oameni deosebiţi, ca voi.
– După alegerile voastre, prevăd că ne călcaţi pe urme…Le veţi admira aici şi la nunta noastră de aur…

…………………….

Articolul este scris pentru SuperBlog 2012.

0 thoughts on “dăruim emoţii prin cadouri deosebite

 1. Roxana

  Frumos cadou, bun articol. Eu am avut aceiaşi dilemă când a trebuit să cumpăr cadoul pentru cei 50 de ani de căsnicie a părinţilor mei. Ce poţi să le cumperi, cu atât mai mult cu cât mama are casetă de bijuterii 🙂 Totuşi m-a izbit inspiraţia când eram în Mall-ul de la Timişoara. Acolo ne-am dus şi toţi mă întrebau – ce cumpăram, unde ne ducem, că e mare Mall-ul. Nu ştiam nimic. Ne-am plimbat de colo – colo până ne-au lăsat picioarele şi când să ieşim am văzut o sticlă deosebită – ca şi cea din imagine pe care scria în relief Casă de Piatră şi In vino veritas. Frumoasă şi potrivită pentru mine în momentul acela inspiraţie a celor care au îmbuteliat sticla. Cred că era de la Recaş. Oricum după ce cumpăr sticla dau cu ochii de un magazin de electrice şi văd o rama foto digitală chiar la intrarea în magazin. Deodată m-am gândit la zecile de poze pe care mama le ţine prin casă ca să ne vadă şi m-am gândit că asta ar fi, pentru ea cel puţin, cadoul potrivit. Dar cel mai mult mi-a plăcut să fiu alături de ei. M-am bucurat că după ani de zile am fost acasă în acest moment special al vieţii lor. Cred că e cum spui – pare o veşnicie nu doar 50 de ani şi cu toate astea cred că lor li se pare doar ieri că s-a întâmplat. Eu ştiu că şi pentru mine pare extrem de apropiat acel moment al căsătoriei noastre. Dar ei sunt un model care şi acum îmi oferă mie siguranţă şi întăresc ideea că se poate, că o căsnicie poate dura.

  Reply
  1. mixy Post author

   sunt oameni de poveste, trezesc admiraţia oricui 🙂
   Inspirate cadourile tale – noi abia am cadorisit-o pe mama de ziua ei cu o ramă digitală, presupun că îi vom lua cadou un tablou video digital la nunta de aur :))

   Reply
 2. vienela

  Nu imi aminti de casetele de bijuterii. Visez sa am una draguta, din piele rosie, in care sa imi ascund cerceii.

  Reply
   1. Madalina

    http://www.cutiuta-muzicala.ro/ eu mi-am luat una de aici si sunt ffffffffffff incantata de ea iar pe langa faptul ca e pentru bijuterii si are un aspect elegant cand ii ridic capacul ma incanta cu melodia ei! <3 merita banii fetelor!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.