leapșa de experiență a bloggerilor

By | 2013-02-20

Întrebarea a fi sau a nu fi : “Cum mă influenţează experienţa (educaţie, joburi) în activitatea blogosferică ?”

 

Educația școlară am primit-o pentru că era în programă la școală, nu pentru că aș fi ales vreun job din ea sau m-ar fi învățat să mă descurc în momentele de tandre șuturi în gură ale vieții.

Educația de acasă m-a învățat să nu renunț să învăț orice, oricât, să nu-mi fie frică, să fiu om, să muncesc până la ultima suflare, să am încredere în oameni și să-i ajut, pentru că binele se va întoarce spre mine.

 

Pe joburi le-am prestat pentru că trebuia să crăpăm ceva în mațe și să plătim întreținerea ca să nu ne dea ăștia afară din bloc cu hotărâre judecătorească de restanțieri ce-am fi fost. Firește că am ales numai joburi pe sprânceană, funcție de salariu, nu de funcție, nivel de pregătire, hobby-uri sau alte criterii de-astea sinistre. Partea bună la joburi e că am întâlnit oameni, partea proastă e că am înțeles că părinții mei care m-au educat acasă vor muri buni și naivi.

 

Orice fel de experiențe te formează ca un întreg, ca om. Firește că toate acestea se răsfrâng asupra oricărei activități pe care o prestezi, implicit cea blogosferică. Urmările sunt catastrofale, cum bine puteți vedea în rândurile pe care le scriu (nu azi, azi știu că scriu frumos)

 

Acum dacă stau să mă gândesc… eu de fapt nu mă simt blogger. Eu mă simt tot eu, întregul a tot ce am fost și ce am învățat până acum. Şi dacă mă mai gândesc mult încep să mă laud rău de tot.

 

Mai bine să verificăm cum se mai simt și alții. Plasez leapșa via Vienela cu un braț de termometre către: Coco, Adelina, Andreia, Blo, Mihaela , Anarkali… și pe care-l mai prind în salon.

Ce ? Pe voi nu vă influențează experienta ?!

 

0 thoughts on “leapșa de experiență a bloggerilor

 1. vienela

  :)) Ce-mi place asta cu parintii care vor muri buni si naivi! Cred ca asa va scrie pe blogul propriu si baiatul meu candva. :))

  Reply
 2. Rolling Ideas

  Ah, şi eu care nu am lepşuit înspre tine, văd că nu m-ai ratat.
  Dar e bine că mi-ai pus o singură întrebare. 🙂

  Reply
 3. coco

  daca ma gandesc bine , cred ca joburile nu ma influenteaza in nici-un fel , pe ele le fac pentru intretinere cum ai zis tu…exceptand unul pentru care abia asteptam sa se faca dimineata sa ajung la munca – Da , exista ! , nu povestesc aici , dar e minunat ca am avut parte de asa ceva cativa ani…
  educatia , ma influenteaza , am cateva placeri pe care le-am dezvoltat citind mult…mult , sa stii …
  blogger ? eu ii zic un jurnal , o curgere a unor evenimente , simtiri etc , l-am inceput intr-o perioada in care sufletul meu urla ( il pierdusem pe iubitul meu tata ) si nu puteam comunica decat putin cu exteriorul…
  hai…te pup !!! 🙂

  Reply
  1. mixy Post author

   Hai, mersi ! M-ai pus pe jar cu “abia asteptam sa se faca dimineata sa ajung la munca”, dar poate mă lămuresc la tine pe blog 🙂

   Reply
 4. Hapi

  Pe undeva am raspuns si eu la asta
  Sincer , mai mult ma influenteaza toate bazdaganiile care mi se intampla si starile prin care trec. iar faptul ca reusesc sa le redau si sa le imbrac in haine mai colorate- se datoreaza in mare parte iubirii mele fata de literatura in general. E simplu 🙂
  Daca nu eram “blogger” puteam sa scriu intr-un jurnal pe care nu l-ar fi citit nimeni dar cu putin “noroc” s-ar fi ecranizat la 100 de ani dupa moartea mea
  Asa ca mai bine scriu pe blog

  Reply
  1. mixy Post author

   :)) ai vreun jurnal ? Poate reuşesc o ecranizare mai rapidă, să ne umplem şi noi de bani 😀

   Reply
   1. Hapi

    Nu am, le-am ars toate 🙂
    Nu inainte de-a le reciti si de-a ma cruci cum gandeam , ce idei aveam….nu le-as mai fi putut reciti fara sa fiu conectata la o perfuzie

    Reply
    1. mixy Post author

     🙂 Fii atentă, cred că ești a 4-a bloggeriță care spune că și-a ars jurnalele. Îți dai seama cum va fi când ne-o veni să dăm foc blogurilor ?!

     Reply
 5. Mihaela

  Multumesc pentru leapsa..o sa incerc sa raspund maine intr-un articol, sper sa imi mai revin putin pentru ca sunt racita cobza..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.