nu m-am spalat pe ghete

By | 2014-12-05

Eu nu m-am spălat pe ghete, nu m-am spălat nici pe ciorapi, nu m-am spălat nici pe că de când e postul ăsta de Crăciun mă ține mamaie în priză: joi e Harți, dumincă se mănâncă pește, te-ai spurcat cu iaurtul lu’ nepoata-ta??

Și tot în genul ăsta:

nu se spală lunea că te urăște lumea;

cum să speli marți, vezi tu că e Harți?

Miercurea dacă e post clar că e fără spălare

Joi albești, deci iară nu se face baie

Vinerea și ea e sfântă tare,

Așadar – ghete murdare,

Adio moș Nicolae!

 

P.S. Voiam o tastatură, să nu vă mai chinui cu litere mâncate.

 

0 thoughts on “nu m-am spalat pe ghete

 1. mixy Post author

  Cred ca e necesar un laptop. Necesar insemna d urgenta. De pe tableta asta cacacioasa nu pot nici macar sa-mi reeditez propriul articol – insert plans, La mine nu merge plansul. Fraaate, sa nu poti tu sa plangi de pe tableta ?!????

  Reply
 2. RMDudu

  In conditiile astea ritualice, raman doar Sambata si Duminica pentru igiena personala… Sambata este ocupata de toate cele ale gospodariei ramase restante din timpul saptamanii lucratoare, asa ca igiena personala se poate multumi cu baia ritualica de Duminica… daca este apa calda (daca nu este, se poate improviza un dus ritualic cu incantatii) 😛

  Reply
  1. ady

   Ma scuzati ca ma bag, dar cica nu e voie baie/spalat nici duminica. Mi-o zis mie o prietena mai bisericoasa. De cate ori ma aude ca duminica ma spal pe cap se uita urat. Norocul meu ( si al ei, ca nici eu n-as tacea) ca am decis sa scoatem acest subiect din discutiile noastre.

   Reply
 3. Roxana

  Mos Nicolae aduce fructe si dulciuri 🙂 Totuşi eu am primit după o indelungată aşteptare (din 20.11) aspiratorul comandat de Blackfriday :)) Dar am primit coletul abia după ce am făcut o reclamaţie scrisă. Se pare că aşa trebuie – să le aduci aminte că exişti şi că şi comanda ta există pe undeva. Asta înseamnă că Moş Crăciun nu mai are ce să-mi aducă, pentru că moşul Nicolae şi Mos Blackfriday au adus tot – în numele lui Crăciun. O să-i las timp moşuluii să meargă la copii în vizită, să le ducă cadourile şi să le manance prajiturile cu lapte aşa cum am învăţat din filme 🙂 Apropo de superstiţii – nu pleci nicăieri la drum lung, nu întreprinzi nimic, nu semnezi acte şi nu pui bazele unei afaceri marţea că sunt două ceasuri cu ghinion … Mie îmi merge bine marţea aşa că pot merge şi face ce vreau, dar tata mereu îmi zice de ziua asta fatidică şi degeaba îi spun că n-are nimic de-a face – el zice că îmi merge bine, dar mi-ar merge şi mai bine miercuri sau luni. O fii varianta de Harţi a tatălui meu. Eu mă străduiesc să nu ajung sau să nu plec de la ei în ziua de marţi, nu de alta, că şi-ar face mii de gânduri până aş da telefon că sunt teafără şi n-am păţit nimic. Si uite aşa devii superstiţios şi când eşti şi când nu eşti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.