o baie anuală

By | 2015-07-13

Mie îmi place să fiu singură cu gândurile mele și cu nervii mei cuminți, eu n-am nici o problemă să mă agăț de cineva dacă vreau să merg în parc, dacă vreau să beau o cafea, dacă vreau să văd un film sau ceva. Socializez, ok, dar în general, așa, n-am nimic împotrivă să petrec timp cu mine.

Pare că unii sunt dependenți de semenii lor, nu pot bea o bere dacă nu-i vorbită, nu se pot uita la meci dacă nu e comentat, nu pot face shopping dacă nu e cineva care să-și dea cu părerea dacă bluzele astea se poartă vara asta sau sunt din stocul vechi și arată ca dracu pe subiectul respectiv. Nu pot pleca în vacanțe dacă nu sunt cu cineva după ei, chiar dacă asta presupune să se umple de nervi pentru că fiecare se scoală la altă oră, are alte tabieturi, unii mănâncă la “împinge tava” , iar alții la restaurant (nepotrivire de caracter, cum ar veni)

‘ n fine, ca să dau tribut socializării și în vara asta și potrivit bugetului meu strâns de gât lunar ca să iasă doi poli pe plus, am hotărât să merg să fac măcar o baie, într-o apă, de preferat divertiland și asta cât mai curând.. E drept, mă simt ca dracu să țin cont de vreme, de putința de a lipsi când vreau de la muncă, de ciclul fetelor care mai socializează pe lângă mine și care nu se pot bălăci pe motiv de sângerare lunară.

Și uite cum după “n” calcule, ajung să fac fix o nenorocită de baie anuală.

Mă simt un jeg.

Caut pensionare trecute de menopauză pentru socializare.

 

0 thoughts on “o baie anuală

 1. arakelian

  Dar vrei musai si neaparat baie? Ca eu ani de zile umblam pe munte in vacante. La cort. Neimbaiata 🙂 (adica na, ma mai spalam partial cu apa rece la cate un parau/izvor, in rest servetele umede 🙂 ). Acu’ singura nici nu as merge pe munte.

  Cat despre pre-menopauza, eu mi-am facut concediul de sarbatorile de iarna la mare. Ghici cine au venit cu noi? da, neamurile de la Lacul Rosu :)) si toate o data. Si fiica mea urla: hai mami in mare, eu cu fesul de Craciunitza in cap si cu prosopul pe mine citeam pe plaja cuminte ca o printesa.

  Reply
  1. mixy Post author

   Aoleu, lasa-ma, ca in apa rece de munte n-am reusit sa umezes mai mult de doua degete sa ma spal pe ochi 😀
   Exclus cort. De bâzdâgănii, de condiții… nu, nu pot. Am stat o singură dată în deltă vreo 3 zile la cort, dar nu mai vreau.

   Reply
   1. arakelian

    iesti muofturoasa.
    Acum, cand zac in fata calculatorului si nu stiu ce sa maia gasesc de munca, asa as dormi si in cort si cu bazdaganii, numai sa fiu prin creierul muntilor :)))
    Si in apa muntilor m-am spalat, cel mai greu a fost cand m-am descaltat si am trecut paraul. De 3 trecut prin apa aia ca prima data am dus incaltaminte si o parte din bagaj si intors dupa restul bagajului :)) deci si acum tin minte durerea in picioare de rece ce era apa!!!

    Reply
 2. cami

  povesteste-le unor doamne cu probleme ca s-au inventat asa zisele dopuri, pe diferite dimensiuni, care pot fi utile la cate o baie in mare. Sunt fantastice, pe perioade scurte, si cred ca s-au inventat special pentru baile in mare… puppp

  Reply
  1. arakelian

   stii ce e mai nasol pe langa dopuri? durerili – in apa rece sau expus in soare puternic se acelereaza. Si stresul de pe creiere ca daca ………… :))) asa ca prefer la munte.

   Reply
  1. mixy Post author

   Pai o hotaram iar curand. Lasa mesaj pe privat si poate o punem de-o balaceala 😉

   Reply
 3. ion

  Poti ramane asa, nu conteaza, neimbaiata, nesocializata singura cu tine si neuronul ala zapacit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.