ce ți-e și cu ofertele astea

By | 2016-03-15

Cred că v-am mai spus că periodic îmi fac curat în agenda telefonică, în principiu când stau la rând la poștă, pe la ANAF sau pe la spitale. Dacă nu recunosc numele ma chinui să-mi aduc aminte cine sunt, altfel le dilesc dau delete din agendă. Dacă îmi aduc aminte, mă bucur să le fac o surpriză vechilor cunoștințe sunându-i. N-au și ei aceleași gânduri, dar na! Mă bazez pe faptul că mă sună oricum de Florii.

Ca zilele trecute, sun o prietenă veche, asta îmi închide. O las, cu gând că mă sună ea când o putea. Nu durează 30 de secunde și mă sună. Zic “Asta nu e zdravănă, după ce că are alt operator de telefonie mobilă, o mănâncă în fund să mă sune ea pe mine.” Îi închid și o sun iar. Îmi închide.

A treia oară când mi-a închis deja am dat-o dracu, cu gând că s-a apucat de băut, de droguri sau ceva vicii fără masculi de-mi tot închide apelul și mă sună ea. Răspund și mă răstesc la ea:

– Ce dracu’ faci fată, de-mi tot închizi? Am minute nelimitate în orice rețea, putem vorbi să facem clăbuci la gură!!

– Bună, și eu mă bucur să te aud, apropo. Ah, da, și am și eu nelimitate în orice rețea, deci lasă nervii și zi-mi ce dracu’ faci, că n-am mai vorbit cu tine de când aveam 100 de minute în alte rețele!!!

Bref, avem oferte bune…

 

0 thoughts on “ce ți-e și cu ofertele astea

 1. Roxana

  :)) Aşa şi noi cu ofertele. N-am reuşit să consumăm nici jumătate din ceea ce plătim. Pe de altă parte, lipsa stresului pe care îl aveam că nu ştiam cine în ce reţea este şi surpriza pe care o aveam la plată – face toţi banii.

  Reply
  1. mixy Post author

   Să știi că da, nu mai am nici un stres. Nici nevoie nu mai am așa rău de când am nelimitat…

   Reply
 2. shiki

  daca vrei stres incearca sa-ti faci abonament mai mic 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.