Care sunt ceasurile mele preferate de la Guess

By | 2017-06-15

Imi plac ceasurile care apartin unor branduri de renume si ma bucur de fiecare data cand imi permit financiar sa imi cumpar un ceas Guess . Pana acum, cele mai frumoase ceasuri Guess mi le-am cumparat online, de la Ceasmania.ro.

Ceasmania.ro este un site de incredere de la care poti cumpara si tu ceasuri de la branduri de renume. Acest magazin este un magazin care comercializeaza ceasuri originale cu garantie, ceasuri care pur si simplu te vor incanta.

Daca ar fi sa fac un top al ceasurilor mele preferate de la Guess, iata care sunt acestea:

  • Guess Metropolitan W0792G10

Acesta este un ceas care merge perfect la tinutele elegante, dar si la cele casual. Ceasul functioneaza cu un mecanism de tip quartz si are display analog. Forma ceasului este rotunda, cureaua este din piele, iar geamul din cristal mineral. Culoarea bratarii este visinie, iar cea a carcasei rosegold. Acest ceas afiseaza data, dar si ziua din saptamana.

  • Guess Pursuit W0500G3

Si acest model imi place foarte mult. El este un ceas casual cu quartz. Carcasa este rotunda, din otel inoxidabil, de culoare rosegold, cu geam din cristal mineral. Cadranul este de culoare maro si afiseaza data, ora, minutele, secundele si fusul orar in diverse orase de pe glob.

Toate detaliile legate de aceste doua ceasuri, dar si detalii despre altele le poti gasi pe site. Sunt o multime de alte ceasuri absolut minunate. Daca vrei un ceas cu adevarat calitativ, il vei gasi aici cu siguranta.

Toate produsele au garantie si poti opta si pentru extra garantie, ai posibilitatea de a plati in rate ceasurile cumparate si le poti returna in 30 de zile daca nu sunt ceea ce vrei tu. Pe site vei gasi toate informatiile care te pot interesa. Intra chiar acum.

One thought on “Care sunt ceasurile mele preferate de la Guess

  1. Hapi

    Mie-mi plac cele pe alb sau cu o curea din piele… colorată. De fapt o firmă bună, cum să nu=mi placă. Cand sunt reduceri 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.