Promovarea online eficienta asigura succesul afacerii tale

By | 2017-06-23

Oferirea celor mai bune produse si servicii, fara promovare nu garanteaza succesul, dupa cum multi oameni talentati raman in anonimat fiindca nu li se ofera oportunitatea de a se afirma.

Internautii si-au tehnologizat viata din cauza lipsei de timp, de aceea serviciile si produsele se cauta de-acasa sau de la birou si sunt oferite fara sa necesite deplasarea de la domiciliu a beneficiarului.

Din multimea afacerilor din mediul virtual trebuie sa ai grija ca a ta sa se detaseze sis a devina centru atentiei, daca vrei sa prosperi. Avand in vedere concurenta puternica este de la sine inteles ca promovarea trebuie facuta de o echipa puternica de specialist ca site-ul tau sa ajunga in primele 3 pozitii ale  rezultatelor cautarilor motorului Google, stiut fiind ca din totalitatea utilizatorilor motorului de cautare Google, majoritatea (in procent de 70%) acceseaza primele 3 pozitii si numai 30% restul.

Top On Web este o agentie de promovare online  care garanteaza succesul partenerilor sai fiindca:

-are surse proprii de promovare in mediul virtual, dar si surse partenere loiale. Actionarea in parteneriat creste cota succesului.

-ofera un pachet complet de servicii optimizare  SEO  , care include: creare website, promovare online, mobilitatea site-ului/afacerii pe toate tipurile de dispozitive, consiliere permanenta.

-are in palmares multi clienti multumiti, o strategie bine pusa la punct si experienta concretizata in cele mai bune rezultate.

-preturile sunt transparente

-agentia doreste un parteneriat pe temen lung care are ca effect nu doar cresterea afacerii, ci si mentinerea acesteia in top.

Optimizarea SEO se poate desfasura in doua circumstante distincte:

  • Afacerea se afla in faza de derulare, iar agentia trebuie sa aiba in vedere si corectarea eventualelor erori de promovare a produselor sau serviciilor.

Erorile de promovare se refera la site-ul nefunctional si neprietenos care in loc sa atraga potentialii clienti, ii determina sa se indeparteze, promovari defectuoase si lipsite de consecventa.

  • Afacerea urmeaza sa demareze, iar creatorul ei doreste o promovare ireprosabila din start.

In a doua situatie, munca echipei de promovare este mai mica, rezultatele se obtin rapid si se elimina pierderile si timpii morti.

De pilda cei din a doua categorie vor apela la agentia de promovare sa se ocupe si de site-ul afacerii, iar acesta va fi functional si adaptat tuturor dispozitivelor de la inceput.

In ambele situatii, intreruperea colaborarii cu agentia de promovare dupa obtinerea rezultatelor scontate este catastrofala fiindca esentiala este si stabilitatea pozitie in top, care se asigura prin campanii de promovare SEO eficiente realizate dupa un program.
Noi, cei de la TOP ON WEB va putem oferi cele mai eficiente servicii SEO si campanii foarte sustenabile. Mai multe informatii pe toponweb.ro/optimizare-seo

Valoarea optima a traficului organic targetat se obtine dupa parcurgerea cu professionalism a urmatoarelor etape:

-Audit complet

-Analiza competitiei

-Planificare campanie

-Stabilire buget

-Implementare campanie SEO

-Raportare periodica

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.