Pentru că Io La

By | 2019-02-19

Știi tu cine ești, eu nu. Am glumit eu că dau pe la tine în drum spre piață și mi-ar plăcea s-o fac, chiar dacă ar trebui să bat juma’ de Pământ ca să trec pe la tine în drum spre piața mea. Voiam să-ți spun că de data asta am făcut ceva pentru mine, nu am luat în calcul pe alții. Am luat un laptop pentru mine cu ajutorul tău, nu e pretențios laptopul, nici eu nu-s pretențioasă, ideea e că am simțit nevoia să fac ceva pentru mine și simt nevoia să îți mulțumesc pentru că ai participat la asta.

Și ca să știi și tu și alții care mă bârâie că așteaptă cartea mea, am trimis manuscrisul unor edituri în luna trecută, cam după ziua mea, dar nu place.

Și dacă nu reușesc să tipăresc prima mizerie dramatică pe care am scris-o și pe care nu se înghesuie nimeni s-o tipărească și care nu seamănă cu melanjul de viață din blog care pare uneori optimist sau plin de umor, tu  o să ai oricum primul exemplar, al tău, pe hârtie A4, desenez eu o coperta sau o bag intr-un dosar de carton, cu șină eventual, românește 🙂 . Sau o să ai pur și simplu un pdf. Mă mai gândesc.

Tu să fii criticul meu, ăla care dă cu mine de pământ.

Îți mulțumesc!

15 thoughts on “Pentru că Io La

  1. Maria

    Eu va astept la o cafea (+ prajitura) oricand aveti drum prin Ploiesti.

    Reply
    1. mixy Post author

      yummy!… Bine de stiut. Cred ca fac o lista cu locurile prin care sunt oameni dragi.

      Reply
  2. Narcisa - Maria

    Daca vrei pot sa-ti fac eu coperta. Tu doar da-mi ce vrei sa apara, o idee de imagine, font, culoare, poza cu fata ta sau de la spate si de restul ma ocup eu.
    Ce zici?

    Reply
    1. mixy Post author

      Aaaa…buna idee, dar chiar nu m-am gandit

      Reply
  3. Cudi

    Și eu te aștept la o cafea, dacă tot e de bătut juma’ de Pământ…

    Reply
    1. mixy Post author

      :)) se evapora pana ajung la tine :*

      Reply
  4. Cudi

    P.S. Niște tâmpiți ăia de nu le place manuscrisul tău.

    Reply
      1. mixy Post author

        Măi fetelor, știți voi cum e cu gusturile, nu se discută 😉

        Reply
  5. I.L.

    Mă bucur că ți-ai făcut o plăcere și ți-ai luat ceva util. Să îl folosești sănătoasă și să te bucuri de el! Și rămâne cum am zis – te aștept să mai scrii și să mă vizitezi!
    IoLa

    Reply
  6. Adina

    “Unor” e prosti si n-are maniere. La alte edituri mai sunt si d-ailalti, care abia asteapta sa-ti insface manuscrisul. iar daca in drum spre piata vei trece prin Arad, aici sunt :*

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.