o să fim și mai bine!

By | 2012-02-28

Abia acum am auzit că partidul găștii care o caută pe Elodia dă 20.000 de euro pentru fiecare roman care deschide o afacere, mergeați pe burtă și coceați la afaceri, ă ? La ce v-ați gândit? Adunați dopuri de sticlă? Strângeți maculatură? Că m-a luat o febră de afacereală ceva de speriat!
Mă bate gândul să cultiv mușcate în balcon, vând ieftin lujeri cu 10% TVA la gospodinele astea care fură de pe scara blocului și ghivecele ornamentale din intersecții. Ce-are? E afacere, nu zice nicăieri că trebuie să fie și prosperă…în plus, mă controlează doar o dată pe an! Hă-hăăă!…Trai nineacă!

Partidul Robin Hood confiscă toate averile ilicite obținute din afaceri cu statul, și cum o să începem toți să arătăm cu degetul p-ăia cu averi, să vezi ce de bănet strângem la averea poporului ! Eee?… De când vă doreați să moară capra lu vecinu cu gard înalt?
Ie-te că visele devin realitate…

Deci partidul ăsta se gândește la binele poporului. Îmi place că simpli cetățeni vor deveni jurați în instanțe, va să zică țața Frosa și cu Paraschiva or să lase oala pe aragaz ca să dezbată dacă inculpatul (neîncătușat conform punctului 17) a violat-o într-adevăr, sau aia a stat de plăcere. În cazul în care programul de la tribunal se închide, dezbaterea se va muta cu mic cu mare în colțul străzii. Unde nu se cade la un acord, se trimit sms-uri senzaționale în direct la otv.

Nu, serios acu, ăștia au crescut serios în sondaje într-o vreme în care ne văităm că n-avem pe cine vota, asta înseamnă că suntem pe un drum bun și poporului român i s-a deschis apetitul pentru muncă, nu mai stă la ‘să mi se dea’. În plus îi dă afară pe demnitari, iar miniștri și președintele n-or să mai aibă salarii și…. oooof! îmi vine să plâng de milă! … mă gândesc să facem o cauză umanitară pe facebook ‘dați o chiftea pentru conducerea țării’, s-or găsi câteva like-uri să-i scoatem din foame.
Care te bagi?

0 thoughts on “o să fim și mai bine!

 1. sorina

  mie-mi place punctul ala cu scutirea de la plata ratelor la credite 🙂
  poti conta pe mine :))

  Reply
  1. mixy Post author

   ar fi frumos, dar nu zice decat de rate, logic e sa platesti numai dobanda un an, si pe urma rate+dobanda. E ca si cum ai amana spanzuratoarea…. 😀

   Reply
 2. sorina

  hai, mai, fii si tu optimista, oricum cu astia intr-un an ne ducem dracu si nu mai platim nimic :))
  aaaa, si-mi place de mor aia cu taxa radio-tv, numai pentru aia si l-as vota eu cu toata familia mea 🙂

  Reply
  1. mixy Post author

   asa e , uitasem de privirea in ansamblu… :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.