Fetele bune (mai) iubesc băieţii răi?

By | 2012-06-01

Cred că atracția asta pentru băieții răi începe undeva în copilărie, când fetița se joacă în nisip și vine un băiețel rău să-i “împrumute” lopățica… Fetița se supără, că e a ei și i-ar da două palme dacă ar putea să-l prindă… dar băiatul fuge cu lopățica și fetița rămâne cu inima frântă…

Și-atunci fetița încearcă uneori să pupe un băiat bun, care stă cuminte și retras într-un colț al locului de joacă. Se apropie de el țuguind buzele, numai că băiatul bun o împinge speriat, dar masculin, țipând la ea: “nuuuu!!!”. Și-atunci fetița rămâne cu senzația că măcar pe-ăsta o să-l pună cândva cu botul pe labe, pentru că ăsta măcar nu fuge.

Mai târziu, la școală, băieții răi trag fetițele de codițe, iar ele, tulburate, țipă și zgârie haotic fără țintă precisă.
Băieții buni rămân în banca lor, asistând impasibili la scenele puerile, câștigând astfel respectul fetelor și …deocamdată atât, dar e bine de știut că unul de-ăsta măcar nu fuge.

Pe finalul școlii cam toate fetele cuminți se visează în brațele băiatului rău. Pentru că e liber, rebel, stăpân pe el, nu mai spun că emană virilitate, las doar așa…. puncte-puncte, bazându-mă pe imaginația voastră. Fetele știu că în mod paradoxal acele brațe le pot mângâia sau frânge cu aceeași pasiune și viața e palpitantă atunci când nu știi la ce reacție să te aștepți sau încotro te îndrepți.

Când fetele cuminți preferă calea nespinoasă a mulțumirii aleg băiatul bun, respectat, alături de care nu le e rușine să iasă în lume, care e sociabil fără să deranjeze, băieți pe care se pot baza, cu care pot vorbi sau monologa în voie.

Iar atunci când se hotărăsc să riște aleg băieții răi, alături de care lumea poate deveni o tragedie sau o romanță în aceeași zi, pot fi ființe nesemnificative sau regine în aceeași măsură.
De altfel și băieții răi sunt buni, dar nu reușesc să arate treaba asta decât spre maturitatea rebelă care urmează…. pe la adânci bătrâneți !

Consider că fetele cuminți vor iubi întotdeauna băieții răi, ei sunt tot ce n-au fost ele.
Din același motiv și băieții cuminți iubesc fetele rele !

Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso (la sugestia Sorinei)
Adică mă puteţi vota pe site-ul lovedebates.ro în măsura în care considerați că articolul este FRESH sau SWEET, pentru mine e la fel de “cremosso”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.