azi dimineață evadam din Prison Break

By | 2012-11-21


Cu suflet chircit de frig între pereţii reci şi uzi de temniţă care străjuiau de jur împrejur, căutam priveliştea cerului cenuşiu pe care îl simţeam dincolo de fereastra fără geamuri din spatele gratiilor. Mintea scormonea febril posibilitatea evadării urmărind lacune în supravegherea închisorii, înţelegând nebunia, dezaxarea puşcăriaşilor din jur, ascultând conductele din spatele pereţilor.

Când un puşcăriaş mare şi prost a rămas hlizindu-se ca un tâmpit la mine în holul închisorii în loc să iasă în curte, am prins momentul şi l-am rugat să mă ridice pe umeri către aerisirea din tavanul holului, promiţându-i că dacă reuşesc să o deschid îl trag după mine. Matematic vorbind n-aş fi avut nicio şansă să îl trag după mine, de fapt era nevoie de o regulă de bun-simţ, nu neapărat de matematică, dar n-aveam timp să-i explic…

…iar el era prea mare şi prea prost ca să nu mă creadă şi să-mi răspundă imbecil “Da, da ! Sigur că da !” şi să-şi aplece umerii ca să mă sui pe ei.

Meşteream capacul aerisirii şi aproape că am reuşit să-l deschid, simţeam aer dincolo de tunelul ăla, timp în care tremuram de frig şi de emoţie iar umerii prostului dădeau semne de nerăbdare şi atunci a intrat mama la mine în cameră să mă întrebe dacă nu mă mai duc azi la muncă? DOAAAAAMNE !!… De ce trebuie să apară ea mereu în punctul culminant al viselor mele, de ce mă lasă mereu în coadă de episod, ce-o interesează pe ea dacă ajung târziu la muncă ??? Parc-ar fi serviciul mă-sii, nu al meu ! N-am pomenit de când sunt aşa o aviditate de a strica visele omului ! Eu acum de unde ştiu dacă am evadat sau nu ?!?!?

0 thoughts on “azi dimineață evadam din Prison Break

  1. mixy Post author

   dacă nu se băga, poate apărea și frumșelu. Așa… stau cu gândul…

   Reply
 1. sorina

  sa vezi ce-ti fac eu tie, ca mi s-a facut pofta sa mai vad o data serialul si iar nu mai dorm 4-5 nopti 😛

  Reply
  1. mixy Post author

   o, nu stârni monstrul din mine, dacă mă apucă și pe mine focul de Prison Break nu vă mai bag în seamă !

   Reply
 2. vienela

  Macar tu ai pe cine sa dai vina cand nu poti afla sfarsitul .Eu ma trezesc singura, fara ceas, stiu ca am visat ceva, dar nu imi aduc aminte ce. :))

  Reply
 3. Ioana

  Noi am inceput de 2 zile Breaking Bad. Este awesome!!! Excelent facut, genial jucat. We are addicted! (si nu e asa cheap thrill ca Prison Break, pe care l-am sorbit si eu acu vreun deceniu)

  Reply
 4. http://www.highland2007.com/0218/795.htm

  I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and fantastic user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!
  [url=http://www.highland2007.com/0218/795.htm]http://www.highland2007.com/0218/795.htm[/url]
  http://www.highland2007.com/0218/795.htm

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.