mă sună, nu mă sună…

By | 2012-12-06

Uneori mă iau de el că nu mă mai sună şi pe mine în timpul zilei şi-mi aud colegii vorovind cu jumătăţie lor la telefon şi mă enervez:

– Da pe tine nu te interesează ce fac eu toată ziua ? Poate mi-e şi mie rău !…
– Ţi-a fost rău ?
– Nu, dar zic. Poate mă cert cu cineva !
– Te-ai certat ?
– Nu, dar zic. Poate simt nevoia să vorbesc cu tine…
– Şi trebuie să simt eu că simţi tu nevoia să vorbeşti cu mine ?! În loc să foloseşti telefonul te bazezi pe telepatia mea ??
– Of, nu mă, dar mi-ar fi plăcut…

Alaltăieri m-a sunat de 4 ori, ieri doar o dată.
După ce verificați ce v-ați pus unii altora în ghete, ( că eu aseară am căutat o nuia pentru fi-mea dar era zloată-n grădini şi-am renunţat, i-am luat dulciuri) ce ziceţi ? Mă sună ?

0 thoughts on “mă sună, nu mă sună…

 1. vienela

  Baiatul meu nu ma suna nici macar cand sta pana tarziu in noapte cu prietenii pe afara. Trebuie sa il sun eu si de multe ori nici nu imi raspunde. Pot vorbi cu el doar daca ii sun prietenii, dar mereu se enerveaza. :))
  La telefonul mobil am renuntat din cauza sotului, care ma suna de sute de ori pe zi, doar ca sa ma intrebe ce fac. Nu puteam sa imi vad de serviciu, nu puteam sa ies la piata, nu puteam sa stau o clipa fara sa aud telefonul sunand. :))

  Reply
   1. Hapi

    Nici eu nu ma dau in vant dupa sunat. Nu ma vede toata ziua acasa, nu vorbim toata ziua, dupa ce sa ne mai si sunam ? 😀

    Reply
 2. Roxana

  La mine este telepatic. Sau eu stau cu telefonul în mână şi mă sună bărbatul meu, sau mă gândesc că trebuie să-l sun şi mă sună el. Se întâmplă să-l sun şi eu când el tocmai vrea să sune. Telepatia asta a funcţionat de la început, chiar dacă atunci când nu erau telefoanele mobile însemna să aducă ceva din oraş, ceva la care m-am gândit eu intens în cursul zilei. Aşa că, pe mine mă sună 🙂

  Reply
 3. Ioana K-man

  Nu doar ca nu suna, dar cand catadicsesc eu sa sun zice ca e ocupat si nu poate vorbi. In rest, un baiat de zahar 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.