iată, s-a lansat – Allview P5 Quad

By | 2013-02-28

Allview P5QuadArată bine?

Yeap, arată bine. Allview P5 Quad este este cel mai performant smartphone Allview , lansat în 27.02.2013, în cadrul celui mai important congres dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2013. Dar, cum plăcerea de a vedea un smartphone reușit nu înseamnă numai vizualizarea lui, să intrăm puțin în amănunte, să vedem ce-l deosebește pe piața internațională de profil, ținând cont de faptul că Allview este o companie românească care are ca obiect de activitate producţia si distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Sincer, numai pentru a încuraja producția autohtonă smartphone-ul are deja un mare plus, dar hai totuși să rămânem un pic disperați înfocați după gadgeturi…

Smartphone-ul vine cu un procesor Quad Core Cortex A7 de 1,2 Ghz care îi mărește performanța în rularea jocurilor și a aplicațiilor și asigură alături de protocolul 3G HSDPA+21,4 MBps încărcarea rapidă a paginilor web și a videoclipurilor. Este primul produs din gama Quad cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Să vorbim acum despre a doua mea slăbiciune la smartphonuri , camera foto. Camera principală Omnivision OV8830 are o rezoluţie de 8 MP, HDR şi Super Flash. Mai este necesar să vă explic cât este de clară imaginea instantaneelor realizate ?

Are o funcție Multi Shoot, cu ajutorul căreia se poate captura un set de până la 99 de imagini successive prin apăsarea continuă a butonului de fotografiere. Formatul filmărilor realizate este full HD 1080p. Camera dispune de funcția time lapse cu ajutorul căreia se poate monta un film din capturile realizate la fiecare 2 secunde.

La capitolul personalizare, gadgetul dispune de un widget P5Quad cu care se poate schimba tema, wallpaperul și tranziția între ecrane printr-o singură atingere, funcție de starea de spirit a posesorului. Oferă acces rapid la jocurile preinstalate Gameloft preinstalate sau descărcate prin aplicația Gameloft Live.

A treia mea slăbiciune, bateria: 230 de ore în stand-by și de 300 de minute în 3G. Adică iupiii !

Referitor la designul ergonomic (cel care v-a plăcut în fotografie), menționez că are display IPS-LCD de 4,5 inchi și grosime doar 9,8 mm.

Alte plusuri: este Dual Sim și va fi disponibil în două culori, negru şi alb, la prețul de 1099 lei.

Ne-am convins ?

🙂

6 thoughts on “iată, s-a lansat – Allview P5 Quad

  1. Pingback: iată, s-a lansat – Allview P5 Quad | mixy.ro | BunDeCitit.ro

  2. sany

    Ne-am convins, asteptam intai livrarea ciorapilor 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.