ultima bătălie din Blogwars

By | 2013-03-25

A avut loc runda 10, ultima bătălie din Blogwars, spectacol la care am asistat stând cuminte în tribune. Bătăliile s-au bazat pe cuvinte tastate în general pe laptopuri şi au avut ca dispută produse Asus. Combatanţii au ieşit rând pe rând din bătălie, ciufuliţi, simpatici şi cu fruntea sus, iar pe ultima sută de metri au rămas doi gălăţeni- unul mai bun decât altul.

M-am bucurat că nu ştiu pe nimeni şi nu pot lua partea în mod subiectiv nici unuia dintre luptători, dar …e foarte greu să faci pe profesorul şi să clasifici articole bune, cu atât mai mult să faci pe juratul şi să extermini în fiecare rundă pe cineva. Au fost runde la care îmi venea  să caut îndrumare în horoscop sau în ghioc, prea nu erau de desluşit locurile lor în ierarhie!

Acum, de pe linia mea margine lucrurile se prezintă astfel:

– din punct de vedere al povestirii : Gabriel are poveste, una despre relaţii, actuală şi realistă, în cadrul căreia motto-ul “mai bine împreună” se contopeşte foarte bine cu specificaţiile tehnice ale notebook-ului Asus Taichi. Pe de altă parte Iulia vine cu o super-poveste din Legendele Olimpului, în care zeul Asus la îndemnul soţiei Taichi, reuşeşte să dea gata zeii adunaţi la petrecere cu noua sa creaţie.

– detalii tehnice: Gabriel vine cu o prezentare amplă, bine documentată, încadrată în poveste, iar Iulia cu o prezentare scurtă, pe care o compensează propriile ei imagini create, haioase şi foarte expresive.

– ambii concurenţi au scris original, s-au exprimat corect şi au urmărit tema de concurs

– departajare: cu toată rumoarea din public clasamentul meu se bazează pe nuanţă, mă gândesc cu ce mă mişcă pe mine articolele lor. Da capo al fine m-a captivat articolul lui Gabriel, adică am reuşit să citesc şi specificaţiile produsului fără să sar cuvinte.

În urma acestei expuneri de motive, clasamentul pe care îl votez arată astfel:

1. gabrielursan.ro

2. octocat.org

Mission accomplished.

P.S. Cu riscul că mă repet, vă spun: e grea meseria de jurat !…

 

0 thoughts on “ultima bătălie din Blogwars

    1. mixy Post author

      N-ai pentru ce. Diferența între voi e foarte mică. La mustață 🙂 (metaforic vorbind)

      Reply
  1. Hapi

    Inteleg c-ai jurizat. Cool

    Eu as fi ales-o pe OctoCat .
    Bine, lasam la o parte faptul ca personal nu m-as fi priceput de nici un fel sa scriu articole despre…Asus

    Reply
    1. mixy Post author

      :)) Mi-e dragă Octocat, e inventivă, haioasă, e cool, dar am pus așa pro și contra într-un tabel. Am încercat să fiu un jurat integru 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.