Într-o societate de criză, pe un mapamond de criză, singura afacere care îmi surâde ca fiind profitabilă și îmi surâde de vreo 5 ani de zile dar nu mă ascultă și prietenele mele (!!!), este o afacere bazată pe mâncare. Catering, fast-food. Vorba unui tip care și-a deschis recent un spațiu gen fast food în târgul de la Vitan, București: ‘Omul cumpără, nu cumpără, se fâțâie prin târg și i se face foame, deci trebuie să își aranjeze cumva stomacul.’
Într-un spațiu destul de îngust, omul face mâncare caldă și bună ca la mama acasă sau, mai nou, minuturi ca la mama acasă, pentru că nu toate mamele și-au hrănit copiii în timpul săptămânii cu mâncare gătită eco-bio-șamd. Da, fantastic, sunt copii care cresc cu cartofi prăjiți la friteuză, sandwichuri pe toaster sau pui la rotisor, dar nu neapărat din lipsa timpului, ci pur și simplu pentru că e mai comod să faci ceva simplu, repede și foarte important: comestibil.
Tipul despre care vă vorbesc a cumpărat aparatura de la Bilancia, pentru că aparatele au consum mic, alimentare 220V, greutate mică, ocupă puțin spațiu și cel mai important: sunt foarte utile. Ca idée, eu m-am simțit pe site cum se simte mama când vede o tigaie nou apărută, are wow-ul ăla, ‘trebuie să o cumpăr!’
La loc de frunte în local stă un aparat hot-dog. Sandvisul ăsta ieftin și ușor preparabil n-o să scadă niciodată în popularitate. Umplutura hot-dogului poate fi formată din diverse ingrediente , astfel încât să nu mai pară o bombă calorică și să poată cere/pune omul legume sau sosuri sănătoase după preferință.
Pe mine mă bate gândul să ne cumpărăm un aparat de genul ăsta la muncă. Pe bune. Cred că nu i-ar tăcea sulițele pentru chifle în pauze. Asta dacă stăm noi cuminți și așteptăm până la pauze…
😀
Ma tot bate la cap Ionut sa ii cumpar si lui niste aparate in care sa isi “gateasca singur” cartofi prajiti, paine fripta, hot-dog si eventual shaorma. :))
Bucătărie tradițională – simplu și la obiect
Dragă Mixi, şi tot pe ghicite şi pe orbeşte a cumpărat tipul ăla aparatura de pe Bilancia.
Că site-ul e imbecil ca şi posesorul, nu îţi spune cât costă şi la unele chestii nici măcar cum arată.
Cum dracu îşi închipuie că o să-i dea bani pe ceva ce nu vede şi mai ales NU ŞTIE CÂT COSTĂ ?
O să vândă o –lă.
Dragă Kekee, cere și tu o ofertă de preț acolo, că fiecare site are politica lui de vânzare. Ce vrei? Până se pun toate cap la cap…
Păi am tot dat cu click-ul pe cerere de ofertă, dar nu iese nimic.
Iar dacă îţi închipuie că cineva o să le lase e-mailul ca să-i poată spama după aia se înşeală.
Cu spam din așa ceva nu m-am trezit până acum, dar poți să știi?
Nu-mi inspira încredere în produsul ăsta. Poate este de vină poza cu ţepuşele goale. Nu înţelegi din poză ce trebuie să faci cu el. Ar fi fost de dorit 2 poze (una să se vadă că are cele 3 tepuse (deci mai bun, ca alte produse similare cu 1 tepuşă., iar a 2 poză cu el în funcţiune – mancarea (hot dog-ul în ţepusă, crenvurstii în fierbător.În plus e important să ştii la ce cheltuială te bagi. Dar dacă site-ul e nou – poate că pot să-l upgradeze. Dar ideea ta cu afacerea de mâncare e bună, că oamenii trebuie să mânânce. Asta dacă eşti corect şi sunt corecţi cei de la sanepid… sau cum i-o fi zicând acum la cei ce verifică pe cei fac produse alimentare… Că dacă vin cu pretenţii la şpagă, atunci nu faci mulţi bani (că trebuie să dai ori spagă, ori amendă )
Sau pe amândouă… 🙂
Când s-o inventa hot-dogul chel, cred că voi deveni cel mai înfocat fan al lui. În general mă cam încurcă pieliţa aia în cele mai multe dintre situaţii. Rog a nu se face insinuări… frivole. ;))
:))))))) Sunt întru totul de acord cu tine !
Toamai am fost informata ca in compozitia de crenvusti(care contine multe porcarii tocate) se gaseste si celuloza din hartie igienica! deci…pas!Sper macar sa fie hartie igienica noua, nu reciclata.;))
Cred că-i mai bună reciclată, e mai subțire, mai … calitate superioară 😉