bijuterii de argint de la Regal Gold

By | 2013-04-18

Cunosc o tipă, e pâinea lui Dumnezeu, nu că n-ar fi în general femeile aşa, dar ea e o fire atât de blândă şi de bună cum rar întâlneşti în tagma feminină, şi când vorbeşte o face culmea! fără să cicălească! drept care mi-e imposibil să nu mă gândesc la ea ca la excepţia care confirmă regula.

Pe cât e ea de dulce şi cuminte, pe atât e bărba-su de sonat şi pus pe şotii. La un moment dat tipa îmi povestea că uneori nu ştie cine s-a născut primul? Bancurile sau bărbatul ei? Şi asta pentru că nu doar o dată i s-a întâmplat să păţească alături de el întâmplări bune de pus în bancuri.

O dată de exemplu a visat că el i-a oferit un colier, a doua zi i-a povestit şi lui visul şi l-a întrebat ce semnificaţie ar fi putut avea visul. El i-a zâmbit complice şi i-a spus că se vor lămuri seara. Numai că seara, când s-a întors acasă cu acea cutie în mână, speranţele pe care şi le-a făcut ea s-au spulberat la vederea Dicţionarului de vise din cutie.

Atât am râs şi m-am bucurat gălăgios pentru că se pot face chestii de-astea şi de-adevăratelea fără să te trăsnească Cel de Sus, încât pe urmă m-am simţit prost, pentru că dacă era o cutră de femeie o merita, dar aşa…

Şi-atunci am scormonit  pe Regal Gold, care  este un magazin online ce comercializează o gamă foarte diversificată de produse din categoriile: bijuterii argint, pantofi, haine, accesorii şi produse pentru acasă, ceasuri de damă şi i-am făcut cadou cel mai drăguţ colier, un colier care ar fi trebuit să fie semnificaţia visului ei şi, mai nou, să-l ofilească de invidie şi pe bărbatul ei.

colier-argint

0 thoughts on “bijuterii de argint de la Regal Gold

 1. silavaracald

  Imi aminteste de Pesty “cadoul” facut de sotul prietenei mele.
  De un 8 Martie a facut doua cadouri cu un singur produs: un uscator de par. Pe cel vechi, al meu, i l-a dat soacra-mii, care pusese de mult timp ochii pe el, iar mie mi-a luat unul nou. 😀

  Reply
 2. Javra

  Uite că de magazinul ăsat nu auzisem.
  O să dau o raită online, să se înveţe minte!

  Reply
 3. Michelle

  Mai Mixy….stii ceva de Alioja? Apare ca si cand nu mai poti intra la el in blog

  Reply
 4. kekee

  Gata.
  M-ai convins.
  Cumpar tot.
  Avand in vedere ca aurul a cazut la bursa, dolarul si euroiul e in c….t – argint cumpar.
  In cel mai rau caz pun bijuteriile in sticlele de apa si in frigider si stiu ca nu mai am ghighiloaie in apa si alimente.
  Done deal.

  Reply
  1. mixy Post author

   Nu ştiu cât te-am convins, dar eu am o afinitate deosebită pentru argint.

   Reply
 5. sorina

  Ce ma enervezi :-p am pus ochii pe o cuvertura de pat si acum sunt in dilema: cumpar cuvertura sau platesc rata la banca????

  Reply
  1. mixy Post author

   Şi ce vrei mă, să-ţi fac planificare familială ??!?

   Reply
   1. sorina

    nu, dar nici nu-mi pune ispita in fata:-p asa bine ma simteam in ignoranta mea…

    Reply
 6. Vienela

  :)) Sper ca Mihai al meu sa stie ca am destule dictionare in casa si sa imi aduca direct bijuteriile pe care mi le doresc. :))

  Reply
 7. Replica Oakley Sunglasses

  bijuterii de argint de la Regal Gold | mixy.ro

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.