jucării pentru copii

By | 2013-04-27

Am susţinut de când s-a născut primul meu nepot că mie îmi place de mor să fiu mătuşă şi încă susţin chestia asta, chiar dacă era să-mi iau câteva capete în gură de la nepoată-mea până acum pentru că reuşeşte să se enerveze aşa… tipic feminin, adică nu se ştie ce motiv din ce motiv se enervează, important e că-i place să se exprime ca în ring.

Între timp copiii au mai crescut, dar tot în primele 2 grupe de vârstă sunt. Am învăţat să intru în graţiile lor cu maimuţăreli şi jucării, aşa cum îi stă bine oricărui om serios.

Prefer să le ofer jucării educaţionale, pentru că degeaba îi duc nepoatei un bebeluş căruia să-i dea să mănânce, să îl legene şi să îl culce, pentru că ea tot ce ştie face, îşi introduce în meniul ei biberonul de jucărie, iar posesorul de drept al acestei mese – adică bebeluşul- plonjează catapultat ca baronul de Munchausen în diverse colţuri ale casei. Va să zică decât să-mi fac procese de conştiinţă că va ajunge o mamă rea, mai bine îi cumpăr o cărticică plină de animale din care are ce învăţa şi pe deasupra ne şi distrăm imitând fals toate vietăţile de acolo.

Fireşte că sunt o mătuşă modernă, care munceşte zi – lumină deci achiziţionez jucării online. Am în permanenţă lângă mine o riglă pentru a-mi da seama ce măsuri au în realitate acele jucării, iar rigla stă la loc de cinste lângă mouse. Astfel înarmată pot porni la cumpărături pentru nepoţii mei.

 

0 thoughts on “jucării pentru copii

 1. silavaracald

  Nu m-am descurcat niciodată cu alegerea jucăriilor pentru cei mici, aşa că prefer să merg cu ei la magazin şi să-i las să-şi aleagă.
  Dacă ar fi după capul meu, eu le-aş lua doar cărţi. 🙂

  Reply
  1. mixy Post author

   Dacă ar fi după ei, ar umple coşul de la magazinm sunt păţită de la fi-mea, deci chiar n-aş încerca-o cu nepoţii :))

   Reply
 2. Cuvânta

  Stai sa-ti explic eu prima regula in alegerea unei jucarii, si anume: sa fie noua, si sa fie cat mai mare! In maxim 2 zile oricum va uita de ea…:)))

  Reply
  1. mixy Post author

   Ah, da, o ştiu pe-asta. Sau : “Ce-ţi doreşti de la Moş Crăciun?”
   “Să fie muuuuult!…”

   Reply
 3. laura

  ma sincer eu as cam lua jucarii de la nepoti nu le-as da . 😀 cred ca nu am trecut de perioada asta.de fapt chiar am primit o omida de la verisoara mea cea scumpa dupa ce am innebunit-o cat de mult imi place si ca cea mica oricum are destule. am primit-o prin pachet tooocmai in Austria deci va dati seama. 🙂

  Reply
 4. Vienela

  Baiatul meu se bucura de orice jucarie, dar cu nepotul mereu au fost probleme. La un sfert de ora dupa rpimirea unei jucarii, el se intorcea la mesterit cabluri, butoane, prize (neconectate la curent), aparate de tot felul… :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.