poşeta regal gold

By | 2013-05-08

Sunt ordonată. Organizată. Ştiu că merg aiurea pe stradă, mi se întâmplă des să dau cu stângul în dreptul, să scap o cafea pe haine în drum spre destinaţie, dar în materie de organizare mă descurc de nota zece.

Numai că de la o vreme sunt foarte… stresată. Simt nevoia să nu mai iau nimic cu mine, să nu mai aibă nimeni nevoie de nimic de la mine, nici măcar eu. Sincer, cred că mi s-a urât să car atâta greutate în fiecare zi pe umăr. A venit vara, e cald şi bine, de ce m-aş stresa să caut lucruri inutile?

În acest moment sunt în căutare de poşete. Nu pentru ocazii, pentru mine. Am nevoie de ceva util în care să intre o agendă şi un pix, telefonul, şerveţelele, cardurile, actele şi bani –  în cazul în care există. Ah, şi cheile, pentru că trusa de machiaj nu face parte din arsenalul meu zilnic. În rest, rămân acasă toate. Nu trebuie să car după mine o grămadă de chestii de care poate am nevoie o dată la 3 sau 6 luni de zile. De ce trebuie să găsească oricine la mine un ac de siguranţă ? Un remediu de dureri de cap? Un remediu contra scăderii bruşte de glicemie? Ţinând cont de faptul că eu nu iau medicamente când mă doare ceva, doar tratamente atunci când e cazul, cum de mi-am permis să ajung să car atâtea chestii după mine de parcă aş fi un SMURD per-pedes?!

Peste toate astea, mi s-a şoptit recent că anul ăsta se poartă poşetele tip plic. Aşa o fi . Regal Gold este un magazin online care comercializează o gamă foarte diversificată de produse din categoriile bijuterii, pantofi, haine, accesorii şi produse pentru acasă de o calitate ireproşabilă şi la preţuri foarte accesibile.

Problemă rezolvată.

18 thoughts on “poşeta regal gold

 1. Michelle

  Ha, ha ce poseta plic trebuie sa fie aia facuta pentru mine…..nu s-a inventat inca! Eu fara ruj(vreo 3) si eye liner nu pot sa stau in geanta, acte si portofel, un parfum mic,medicamente (ca-s meteosensibila si cum vine noru’ vine si migrena), agende- 3, pixuri, trei jucarii da-le lui fie-miu(pe care le baga el nu stiu cand ca cica sa-mi tina de urat – a vrut sa-mi puna un vierme-rama naiba stie ce era, dar am vazut din vreme), servetele , plasturi…alea , alea. Ghici ce se gaseste in poseta unei femei? Raspuns: De toate! aia sunt eu. Asa ca chestia cu poseta plic o fi doar pentru o piesa de teatru, lipsa de max 2 ore de-acasa…altfel nu se poate aplica la mine decat pe distanta casa-masina si gata ca oricum in masina e dotata cu de toate la mine.

  Reply
  1. mixy Post author

   Nu mai vreau, gata e vară! Copila e mare, poate să-şi care singură ce are, iar restul lumii să se descurce! Inclusiv eu. 🙂 Pe bune, gata, îmi trebuie o perioadă de poşete. Văd că sunt şi mai mari…

   Reply
 2. silavaracald

  Eu am început debarasarea de balast uitându-mi telefonul la casa de la munte. Şi ce bine e! Linişte, frate, în sfârşit! Nu tu “dă-mi!”, “fă-mi!”, “rezolvă-mi!”… ;))

  Reply
   1. mixy Post author

    Pe mine nu mă lasă inima, dar vi le dau vouă să faceţi exerciţiul ăsta 😀

    Reply
 3. RMDudu

  Sper sa citească şi nevastă-mea 😛 În geanta ei mai au loc (pe lângă toate cele enumerate mai sus) şi un HDD portabil plus vreo 4-6 stick-uri USB… Colecţia ei de scule de scris n-a atins încă 5Kg, dar nu e prea departe… Ea cântăreşte binişor sub 50Kg, deci… estimez că geanta aia are peste 20% din greutatea ei “full gear”. O fi un fel de balast?

  Reply
  1. mixy Post author

   :)) Blogul meu a ajuns terapia lucrurilor nespuse în familie ? :))

   Reply
 4. belgianca

  Mixy, draga, te recunosc de surata. :))) Cand trebuie sa car trusa de farduri dupa mine (mai am seara vreo chestie si nu imi place sa stau machiata toata ziua), sigur o uit pe undeva. 😀

  Reply
  1. mixy Post author

   Noa’… mai repede mă vopsesc în vreao găleată de lavabilă de care să mă împiedic decât să găsesc o trusă de farduri 😀

   Reply
 5. Hapi

  Eu cred c-or sa-ti incapa toate in stim noi care geanta frumoasa 🙂

  Reply
 6. Laura

  Un mare multumesc! Am tot cautat un anume model de poseta, un model pe care il vazusem vara trecuta la Budapesta si acum am dat din noul de el(din greseala, evident).

  Reply
 7. alina

  mi-ai dat o idee, sa fac ceva pentru mine.. sa-mi cumpar ceva ce-mi place

  Reply
  1. mixy Post author

   Eu trebuie să rabd în următoarele 10 zile. Mi-am cumpărat prea multe chestii care-mi plac

   Reply
 8. Vienela

  :)) Am remarcat ca imi incep toate comentariile cu un maimutoi care rade, pe blogul tau. Geanta mea e tot mai goala, am inceput sa renunt la tampeniile pe care le caram dupa mine, gandindu-ma ca poate voi avea nevoie.

  Reply
  1. mixy Post author

   Eu zic să citeşti înainte de a pune maimuţoiul, că poate zic naibii vreodată ceva nasol :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.