mă simt spiriduşul Moşului

By | 2013-12-05

Am avut întotdeauna problema unicităţii, pentru că mie nu-mi place să semăn cu nimeni, decât cu mine. Îmi plac lucrurile care îmi vin natural, mi se potrivesc, îmi plac decoruri care au legătură cu personalitatea mea. Este motivul pentru care chiar şi atunci când fac celorlalţi cadouri am aceeaşi problemă: trebuie să li se potrivească şi să fie oferite într-un cadru care să le aducă aminte peste ani cum au fost primite, în momente preţioase,  emoţionante, dulci sau hazlii.

Un cadou oferit spune totul despre cel care oferă. Din acest motiv mă gândesc câtă putere are Moşu’, cum trebuie să se gândească el an de an la fiecare cum să le ofere cadouri unice, pe măsura personalităţii lor şi chiar reuşeşte!  Înţeleg astfel de ce Moş Crăciun este cel mai iubit moş din lume, şi un Moş atât de bun merită să ne aibă pe noi ca spiriduşi care să-i dea  o mână de ajutor din când în când.

cadouri-craciun-4682Fac parte dintr-o familie de oameni aventurieri, care pleacă repede din casă. Crăciunul este primul moment din an care îmi adună gândurile la casă, familie, cadouri, masă şi mai ales … dulciuri. Ei bine da, Crăciun fără dulciuri nu există! Nu există copil care să nu-şi dorească multe lucruri de la Moşu’ şi neapărat dulciuri. Nu există adult cu suflet de copil (ca mine), care să nu-şi dorească dulciuri şi am să-i şoptesc Moşului acest lucru. Ei, dar adultul e în primul rând adult, şi-atunci merită bomboane buuune, ambalate cât mai frumos! Cred că n-ar strica un ansamblu de artă şi rafinament, un Cufăr cu ciocolată de Crăciun ca cel de pe magazinul Borealy.ro , ansamblu care să-mi topească inima de plăcere! Şi… mmmm… fireşte, trebuie să-i mai şoptesc Moşului că ar face bine să se gândească şi la fiică-mea, care e destul de mare şi ar putea atenta la dulciurile mele. Aşadar,  ar fi de preferat să exploreze fiecare comoara ei de dulciuri.

cadou_boatman1

 

Tot ca să îl ajut pe Moşu, îi voi şopti  unde poate găsi un cadou pentru partea masculină a familiei noastre cu spirit aventurier. Mă gândeam la  un Cadou Boatman, un set care cu siguranţă îi va face inima să tresară de bucurie, pentru că e genul de om care apreciază un vin bun, de colecţie. „Old Boatman” degustat lângă macheta corabiei visurilor lui. Mhm. Corabia va avea mesajul meu scris pe o plăcuţă argintie„Pentru apusuri calde cu soare”, iar el va înţelege de ce.

Să mai parcurg o dată lista: avem deci cadouri gata asamblate, de bun gust şi rafinament şi care ajung în timp util la destinaţie. Ei bine, da! Mă simt cu adevărat spiriduşul Moşului!

 

0 thoughts on “mă simt spiriduşul Moşului

 1. Andreea D.

  Acum că tu i-ai citit Moşului ce-şi doreşte fiecare “mix”, rămâne ca Moşul să care-n sac cadourile şi să le pună sub brăduţ.
  Mi-ai făcut poftă de ciocolată! Mmmm

  Reply
  1. mixy Post author

   Tocmai am basculat o ciocolată dark. Mmmm, îmi aduc aminte de ce crează dependenţă.

   Reply
 2. Hapi

  Cred ca anul asta a fost mai placut ca oricand sa cumpar cadouri pentru ca…am planificat si am strans totul din timp
  Abia astept Ajunul

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.