idei de omorat timpul

By | 2015-12-18

Hai, acum aveți treabă, se vede după vânzoleala din magazine și traficul infernal din București, hai, că ați terminat serbările, faceți curat, faceți bradul care n-ați apucat, mâncați de Crăciun și pe urmă ce?

Pe urmă o să vă plictisiți, garantez, se vede și după păienjenii care atârnă pe blogul meu în zilele de și după sărbătoare. Zici că e al nimănui. Nici măcar al meu.

Și-am zis să vin cu câteva idei de omorât timpul:

– mama de exemplu ne spionează pe noi: unde pleci? până când? în ce scop? nu te deranjează șosetele alea aruncate așa? adică eu m-am chinuit să fac un cazan de ciorbă și tu îți pui doar un polonic?!!!

– fi-mea când e vară știe ce să facă de plictiseala. Când e iarnă colindă. Și mănâncă muuuuulte mandarine- câte un container la două sătămâni.

– eu rezolv puzzleuri mari și grele, pentru că sunt enervant de mari și de grele.

– mai nou am aflat de cărți de colorat pentru adulți. Inițial am crezut că e vorba despre pornache, dar nu-i, și culmea e că arată mult mai bine. Dați search pe google dupa carti colorat pentru adulti – pe imagini. Mie îmi plac.

Mai băgați și voi idei pentru că o să stau 7 ZILE ÎNTREGI acasă. Deci?

 

0 thoughts on “idei de omorat timpul

 1. blo

  carti si filme, coase, tricoteaza ceva..7 zile trec imediat, nici n-o sa ai timp sa-ti cauti andrelele 🙂

  Reply
  1. mixy Post author

   Cărți și filme da. Andrele nu, asta îmi pare activitate telenovelistică 😀

   Reply
 2. Mihai

  zilele de după(după prelungiri, cred ca la 11 metri):
  amandoi băieţii mei, nr. 1 şi nr. 2 sunt născuţi în Noiembrie.
  după ce s-a schimbat mama s-a simţit ceva, adică fata(nr. 3) s-a născut în Martie şi n-am nici o info cu spleen-ul de Iunie
  nu e o recomandare, eventual e un avertisment la ce poate duce starea de/ de după sărbători. Saşii, mai practici, făceau carnavaluri/ baluri în perioada aia

  Reply
 3. shiki

  7 zile libere? mor de invidie , eu n-o sa am decat vreo 2 cu adevarat libere ,sambata si duminica.da bune si alea decat nimic. n-am sfaturi folositoare , eu ma joc , citesc si trancanesc cu prietenii pe net sau whatsapp aia de peste mari si tari si ma intalnesc cu cei loco. si sincer ma plictisesc doar cand lucrez 😀

  Reply
 4. ba_laura

  habar n-ai ce bine sterg creieru’ doo andrele si-un fir luuung! de la o vreme am fantezii cu un pled maare (ca de chestii mai intelectuale, gen fulare, pulovere sau caciulite nu ma simt in stare) la care sa tot impletesc toaata iarna. baiu-i ca stau a naibii de rau cu timpul de plictisit…

  Reply
  1. mixy Post author

   A, nu. Andrele nu, mulțumesc. Nici măcar o bentiță nu andrelesc.

   Reply
 5. dush

  phh. eu am fost libera din 22 pana in 5 inclusiv. Am spalat/aspirat/curatat/calcat, facut ceva potol si prajituri dar man! Am dormit inclusiv la pranz, am citit in zilele astea cat jumate din anul trecut, vazut cateva filme, cusut vreo trei modele la fusta. dar am zacut ca un cozonac pus la dospit. Cre-ca o fost prima iarna in care mi s-o rupt de musafiri, prieteni si daca n-am avut chef, apai n-am avut chef.

  Reply
  1. mixy Post author

   Spre finalul celor 7 zile am învățat și eu să dorm. Tardiv, crede-mă, mi-a fost tare greu urmatoarele zile.

   Reply
 6. Roxana

  Eu am rezolvat problema celor aproape 10 zile libere înainte de Crăciun – am făcut o gripă, viroză, răceală – sau ce-o fi fost aia, mai rea ca oricare alta din viaţa mea. Aşa că patul a fost singurul loc în care am zăcut, stat, băut ceaiuri şi tuşit în aproape întreaga perioadă. Pe urmă, după Revelion, când abia îmi revenisem, m-a răcit doar puţin – o durere de gât. Acum sunt bine… dar mi-e frica s-o zic tare ca să nu atrag boala şi ghinionul 🙂 Pe de altă parte mă bucur că tocmai de Crăciun am fost deja mai bine şi de Revelion şi mai bine – ca să pot să bucur puţin de sărbători. Dar nu pot să nu mă gândesc că am ratat să petrec Crăciunul cu părinţii mei care stau departe de noi, din cauză că mi-a fost frică să nu ii imbolnăvesc şi pe ei.

  Reply
  1. mixy Post author

   Gata, a trecut sezonul de gripă. Acum e frig, mor bacili și viruși într-o veselie.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.