bun de somn

By | 2016-03-18

Nu știu, ori vine cu vârsta, ori chiar nu știu care e motivul pentru care mă trezesc când nu apucă cocoșul să cânte sau mierla din fața blocului (asta cântă pe la 4:30 dimineața) și rămân trează vreme bună fără nici un gând, de parcă ar fi normal să mă trezesc de-a-n p.lea fără nici un gând.   Pana mea, treburi de genul ăsta ar trebui să se întâmple pe la pensie încolo, ori eu mai am peste 25 de ani până atunci, cred (de fapt sper!!! că dacă se mărește vârsta de pensionare?!?? Și dacă se lasă lumea de fumat și nu mai sunt bani la buget? OMG! Cred că de-aia mă trezesc nopțile, de teama pensiei care nu va să vină!!)

Normal că_când e treaba mai multă și declarațiile puhoi și legea schimbată duminica trecută și toată lumea vrea simulări despre cum am putea să scoatem firmele la liman, pe mine mă ia somnul. Frate, da somn de-aș pune capul pe birou cum stă valiza în gară. Și de nervi că_cafeaua nu mai face față, merg și-mi cumpăr ceva care să mă țină trează, ceva gen pâine cât mai prăjită care să-mi facă zgomot în gură, implicit în creier, deci să mă țină trează.

Partea proastă e că zgomotul pâinii prăjite îmi zdrăngăne creierii atât de bine, încât nu mai am nici un gând precis sau serios în cap.

Trăiască pâinea prăjită care reduce somnolența și alungă gândurile!

 

0 thoughts on “bun de somn

 1. Mihai

  Hallo, fata, cu timpul te obişnuieşti sa prinzi mierla cantand inainte de rasaritul soarelui, ba o sa observi ca nici nu se repeta, ani de-a randul
  Si cea mai buna alegere, atat economic, cat si pentru sanatate, e chiar sa dormi, in loc de paine prajita si alte alea. De 394, 088 si altele, asteptam, poate fac poc si scăpăm

  Reply
   1. Mihai

    nu, da’ vreau!
    poate vrem destui
    sunt luate in vizor la comisia de taiat hartii a lui ciolos&ghinea;
    stii cum e – o sa murim scufundandu-ne cu mana pe drapel, da macar stim ca s-a pus in discutie :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.