gunoi, gunoaie

By | 2016-06-15

Trec zilnic pe lângă coşuri de gunoi (alea câte sunt) de pe marginea drumului. Văd lângă ele ambalaje aruncate pe jos, dar nu pentru că n-ar încăpea în coş, ci pentru că nesimţ. Mai văd din când în când simţ la crescătorii de câini care chiar adună rahatul de câine de pe jos şi-l plimbă cald în pungi până când reuşesc  să găsească un coş în care să arunce producţia.

Societatea asta semi-mizerabilă pe lângă care trec este curăţată de mâini de om; oamenii care fac curat plimbându-se cu saci mari după ei să golească coşurile în 90% din cazuri nu au cum să golească coşurile decât cu mâna (au mănuşi de unică folosinţă). Habar n-aveţi cât apreciez oamenii ăştia care au curaj să bage mâna în coşurile alea!

Înainte de toate fiţele cu borduri, luminiţe şi panseluţe, i-aş ruga pe primari să pună dracului coşuri de gunoi dese, dar mai ales utile!

 

0 thoughts on “gunoi, gunoaie

 1. arakelian

  in belj si londra, de la atentate, s-au rarit cosurile de gunoi. S-au pus afise si aplicat amenzi, si sa vezi cum pleaca omul cu coaja de banana in buzunar.
  In rest, ai caine, plimbi rahatul 🙂

  Reply
   1. arakelian

    da’ ce, bomba explodeaza mai subtil din cosurile transparente? :))
    Ei au mai rarit-o cu mancatul si curatatul buzunarelor pe strada, deci se poate. Si Londra are peste 10 milioane de bipezi, din care unii coborati la propriu din cocotier sau colonii.

    Reply
 2. silavaracald

  Cred că nici nu are sens să amintesc despre faptul că în unele locuri mai civilizate coșurile de gunoi din orașe sunt dotate cu saci de plastic, așa că gunoierii nu au altceva de făcut decât să-i scoată de acolo și să pună alții noi în loc.
  Vise, taică, vise! 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.