Mami, da’ acum te-ai supărat rău

By | 2017-02-02

Da, puiule, m-am supărat. Mai ții minte când am deschis firma și am cerut o autorizație de funcționare și directorul se coia că nu prea are locuri și ți-am zis că vrea și el o șpagă, de-aia nu aprobă autorizația?…Sau mai ții minte când n-am putut să-i facem lui tataie radiologia la timp pentru că doamna doctor voia o șpagă? Sau când ni s-a propus un cimitir mai aproape contra unei “mici atenții”? Ții minte când ieșeam din cabinetul unui doctor și îți spuneam „Voia șpagă” „ De unde știi?” „ Păi n-ai văzut cât s-a coit și s-a sucit și cum își etala buzunarele…astea-s mesaje subliminale, bate șaua să priceapă iapa”. Sau când te-am înscris la școală, și am stat o noapte întreagă cu listă de așteptare în curtea școlii ca să ni se spună dimineață că primele 50 de locuri înscrise pe listă se înscriu, restul de 150 de locuri sunt pentru protocol și m-ai întrebat ce-i aia? Și ți-am zis că sunt copii înscriși deja contra unor sume de bani…Ah, sau când tac-tu jura că trecuse pe galben și polițistul zicea că a fost roșu, și tot fâțâia procesul ăla verbal și ți-am zis că vrea șpagă nenea polițistul, de-aia face așa. Sau când vărul lui nu putea prinde nici un contract cu primăria pentru că trebuia să ungă pe cineva ca să iasă bine la licitație să-și vândă și el marfa? Sau când domnul profesor- doctor m-a dat afară din cabinet pentru că nu i-a plăcut funcția mea și i-a spus lui tac-tu mare că o șpagă de 400 lei ar fi suficientă doar pentru șampanie pentru ca operația ta să decurgă bine? Sau când am vrut să mă angajez cu soră-mea și colo și dincolo și nu ne-au primit în baza faptului că noi eram surori în timp ce ei își angajau tot neamul?! Îți aduci aminte când ți-am explicat de ce se pun afișele “În această unitate nu se primesc atenții”? Ştii de câte ori am urlat că nu-i corect, că nu-i normal aşa?

Ei bine, draga mea, astea-s nimicuri pe lângă ce va fi.

 

4 thoughts on “Mami, da’ acum te-ai supărat rău

 1. o femeie

  Mixy, o inbratisare calda.
  Eu sunt zi de zi in strada, tati e babysitter. Nu strig, doar arat o hartie A3 (printata la job, asta e abuz in functie, stiu).

  Reply
 2. Hapi

  Fiecare ne amintim de aceste momente jenante. Coruptie exista peste tot dar asvrea să fie mici exceptii, nu o regula, de asta am iesit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.