Rochiile- piesa de rezistenta din garderoba (P)

By | 2017-03-28

Rochiile reprezinta una dintre piesele de baza ale garderobelor reprezentantelor sexului frumos. Din niciun dulap de haine nu lipsesc macar cateva modele diferite de rochii. De obicei, orice doamna sau domnisoara detine in sifonier o rochie lunga, eleganta, pentru evenimente mai deosebite, o rochita mini, sexy si provocatoare, pentru mersul in club cu prietenii si macar doua trei rochii de toata ziua sau pentru mers la locul de munca. Cam acesta ar fi numarul minim de rochii, insa nimeni nu a spus ca acestea sunt suficiente! 🙂 Din contra, intotdeauna apar modele noi si atragatoare de rochii damă elegante, iar femeile nu pot rezista prea mult tentatiei de a cumpara un asemenea articol vestimentar! Si bine fac!

Femeile trebuie sa stie cum sa se imbrace si sa se aranjeze pentru a fi frumoase, iar multe dintre acestea fac acest lucru nu pentru a fi admirate de catre cei din jur, ci pentru a se simti ele insele bine in propria piele si pentru a-si creste nivelul de stima cat mai mult. O femeie care are incredere in ea si se simte bine cu ea insasi este o femeie cu adevarat frumoasa, si orice tip de haine ar imbraca, acestea ii vor veni perfect!

Ca tot vorbeam despre rochiile de toata ziua sau cele ce se potrivesc in mai multe tipuri de ocazii, aveti acum posibilitatea de a vedea si achzitiona o colectie superba de rochii casual damă pe Answear. Toate modelele de rochii sunt de actualitate, iar materialele si croielile sunt cu adevarat deosebite! Iar in plus, preturile sunt extrem de accesibile!

O rochita casual aleasa cu grija, poate fi purtata atat la birou, cat si atunci cand mergeti la film sau iesiti cu prietenii in oras. Lungimea unei rochite casual poate varia foarte mult, la fel si croiala sau materialul din care este confectionata. Acest articol vestimentar este poate cel mai versatil, putand fi adaptat la diverse ocazii, deoarece o rochita casual poate fi in acelasi timp si eleganta si formala, dar si lejera, in functie de felul in care este purtata si mai ales accesorizata!

 

2 thoughts on “Rochiile- piesa de rezistenta din garderoba (P)

  1. arakelian

    auzi, ma intreb de ani de zile de ce pe site-urile astea pun numai manechine ce poarta rochii marimea 34. Nu iau si ele una ca mine, cu sani de marimea 38, cu fund de 36, si talie de 42??? 😀 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.