Tu stii ce anume trebuie sa ai in vedere cand alegi o saltea?

By | 2017-06-10

De fiecare data sunt nerabdatoare cand trebuie sa aleg o saltea noua pentru mine sau pentru cei dragi. Deja membrii familiei mele stiu cat de mult imi place sa cumpar saltele si ma roaga sa ii ajut sa isi aleaga si ei saltele potrivite.

Cumpar saltele si din magazinele stationare, dar si din cele online. Exista magazine online cu o multime de saltele de calitate, asa cum e Saltele-Online.ro. Aici imi place mult faptul ca preturile sunt corecte, apar tot felul de oferte si exista o multime de tipuri de saltele (Memory Foam, spuma poliuretanica, latex, arcuri independente, plase de arcuri si materiale Bio). E imposibil sa nu gasesti aici salteaua perfecta.

Daca si tu vrei sa iti cumperi o saltea, in primul rand trebuie sa stii ce fel de saltea iti doresti. Trebuie sa iti cunosti bine organismul si sa stii ce anume i s-ar potrivi. Trebuie sa tii cont de afectiunile pe care le ai si de eventualele recomandari de la medic. In functie de aceste aspecte alegi salteaua potrivita.

Apoi, conteaza foarte mult dimensiunile saltelei. Daca ai deja patul, trebuie sa te asiguri ca ai masurat totul foarte bine si ca alegi o saltea care sa se potriveasca perfect pe patul tau.

In alegerea saltelei trebuie sa tii cont si de fermitatea saltelei. Nu toate saltelele sunt la fel. In general sunt trei grade de fermitate: mic, mediu si mare. Alegerea o faci in functie de preferinte si daca e cazul, in functie de recomandarile medicului.

Tine cont si de greutatea maxima pe care va trebui sa o sustina de obicei salteaua. Conteaza acest aspect, daca nu vrei sa se uzeze prea repede.

Si in final, un alt aspect care poate conta este pretul. Trebuie sa alegi bineinteles si in functie de bugetul de care dispui. Insa, trebuie sa stii un lucru, daca vrei o saltea cu adevarat de calitate, trebui sa ii aloci un buget mai generos.

Saltele pentru toate gusturile si toate buzunarele gasesti pe Saltele-Online.ro. Intra chiar acum pe site si bucura-te de ofertele disponibile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.