Magazin de ceasuri care merg ceas (P)

By | 2017-08-13

Ceasmania este magazinul de ceasuri in care ceasurile merg ceas. Ce inseamna asta? Exista ceasuri barbati care se potrivesc celor mai exigente gusturi si datorita mecanismelor: automatic, automatic elvetian, mecanic, quartz si quartz elvetian merg ceas, fara eroare de secunda. Cand eram copii ne placea sa ne laudam cu ceasuri  care merg ceas. Eram cei mai fericiti cand ceasurile de la mainile noastre aratau exact cum indicau cele de pe care se dadea ora exacta. Si acum, dincolo de aspect, de pret si de firma, precizia da adevarata valoare a unui ceas. Degeaba este din aur sau din argint, daca ramane in urma sau o ia inainte si ne este si rusine sa fim intrebati cat este ceasul!

Continuand idea,  produsele din magazinul care a transformat vanzarea de ceasuri in arta sunt adaptabile tuturor stilurilor, clientii putand sa aleaga un ceas care corespunde stilului elegant, clasic, fashion, extravagant, luxury sau military.

Si uite asa, din curiozitate m-am oprit in fata ceasului extravagant: ceasul barbatesc

Perigaum Automatic Limited Edition P-1001-IPB al carui pret este 1913 lei. Designul si caracteristicile contopesc de fapt trei stiluri in acelasi produs: sport, extravagant, lux si XXL.

Acesta este un ceas pentru un barbat cu maini groase si puternice. Mecanismul automatic este completat de rezistenta sporita la apa. Negrul dominant exprima eleganta si sobrietatea deopotriva.

Si pentru ca se vorbeste tot mai mult de egalitatea intre sexe, sa cautam un exemplar similar si la raionul ceasuri dama .  Ceasul Dama

TW-STEEL CEO Tech Kelly Roland CE4007 44 mm arata fabulos! Fata de ceasul barbatesc este mult mai pretios fiindca: este incrustat cu pietre, mizeaza pe contrastul cromatic rafinat dintre rosegold si albastru electric, are indicatori luminescenti, tahimetru, iar afisajul complet cuprinde: cronograf, afisaj data, afisaj 24h, cureaua fiind din piele fina de vitel.

Ceasmania vinde ceasuri de arta sau ne initiaza in arta de a vinde ceasuri.

 

One thought on “Magazin de ceasuri care merg ceas (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published.