cum se poarta botinele

By | 2017-08-31

Botinele sunt cizme care vin pana peste glezna. Aceste cizme scurte sunt disponibile in diferite modele si cu diferite tipuri de talpa, cu tocuri inalte, medii sau chiar fara toc deloc si le poti cumpara in functie de stilul tau si de tipul tau de personalitate. Poti alege un brand care se potriveste stilului tau si purta botine in trei anotimpuri din cele patru ale anului. Ca sa nu mai spunem ca exista si botine de vara… Exista modalitati nesfarsite de a le purta si, odata ce stii cum, optiunile pentru tinuta ta vor fi nenumarate.

Poarta botine cu colanti. Colantii se poarta bagati in botine, nu incerca sa ii pui deasupra, arata urat. Cel mai bine este sa porti botine cu o pereche de colanti in culoare mata, pentru ca aceasta combinatie da mai bine decat daca colantii sunt dintr-o tesatura stralucitoare. Daca ai picioare mai scurte, obligatoriu colantii trebuie sa aiba aceeasi culoare cu a botinelor, pentru a nu taia optic picioarele, ci a le face sa arate mai lungi decat sunt in realitate. Adica porti colanti negri la botine negre, colanti maro la botine maro si asa mai departe. Acest lucru va face ca picioarele sa para mai lungi si chiar mai subtiri.
Perechea de colanti se poarta intotdeauna cu o bluza sau o tunica lejera, mai jos de fund Nu purta bluze scurte cu colanti decat daca vrei sa arati ieftin. Daca aveti ceva mai sexy, poarta o centura lata in jurul taliei pentru a-ti accentua silueta. Daca vrei sa fii sexy, alege o pereche de botine dintr-o piele foarte fina, moale si poarta-le cu o pereche de colanti de latex.

Bucura-te de colanti, tricou lung si o camasa moale. Pune-ti o pereche de colanti negri, botine negre si un tricou in alb sau gri. Adauga peste o camasa de flanel moale, rosie, pentru a completa tinuta. Daca este rece, pune-ti peste o esarfa voluminoasa si tricotata. Esti total grundge de bun-gust!

Poarta botine cu blugi subtiri skinny. AcestI blugi se vor potrivi pentru majoritatea perechilor de botine. Nu ai nevoie sa le intorci mansetele, dar poti, daca vrei. Daca te decizi sa le intorci mansetele, o faci pe riscul tau.
Pentru a-ti face picioarele mai lungi, incearca blugi negri cu botine negre. Pentru a-ti completa look-ul, pune pe tine o camasa mai subtire si un blazer sau  un pulover.

Alegeti botine care sunt mai largi in partea de sus daca vrei sa le porti cu pantaloni scurti. Daca botinele sunt prea stranse, iti vor face picioarele scurte si grase. Poti alege orice lungime de pantaloni scurti pe care ii doresti. Acest aspect este ideal pentru vreme mai calda de primavara-toamna si iti ajuta picioarele sa arate si mai bine.

2 thoughts on “cum se poarta botinele

Leave a Reply

Your email address will not be published.