mosul vine online

By | 2017-12-08

Stau acasa cu capul in palme si oftez. Cand esti Mos Craciun nu prea ai voie sa spui ca esti sarac. Nimeni nu te intelege ca nu ai. Recunosc ca le-am promis copiilor o excursie la Oraselul Copiilor si o vizita in mallul unde pot fi pictati gratuit pe fata, pot face intrecere la lego, asculta colinde si obtine premii la concursuri, dar tocmai acum s-a defectat masina.

Intru pe un site si reclama providentiala ma scapa de o problema: firma inchirieri masini Bucuresti. Parca Mosul vine online anul acesta, fiindca dupa cateva etape, masina este rezervata. Le-am ales o masina de lux sa simta ca a venit Mosul, dar s-au golit portofelul si cardurile.

Stau iar cu capul greu in palme si ma gandesc ca am pus sania inaintea cailor. Am inchiriat masina, am achitat tariful, dar de combustibil, de excursie si cadouri de unde sa mai iau bani? Sa scot copiii in lume si sa nu le pot cumpara o gogoasa cu ciocolata si un suc?

Pot ei intelege ca banii oamenilor mari sunt numarati si uneori nu gasesti in buzunar nici cat sa cumperi o mandarina, cu toate ca ochii mici si pofticiosi sunt refuzati?  Intru pe un blog, iar acolo este postat un articol despre credite rapide. Nu mi se cere adevarinta de salariu, nu trebuie sa fac un drum la banca, nu ma omoara dobanda. Anul acesta Mosul vine la mine cu solutii online. Datorita lui voi avea bani si masina sa-mi fac familia fericita.

Ah, Mosule, iti multumesc ca mi-ai rezolvat toate problemele de viata si de moarte si m-ai ajutat sa fiu Mos Craciun autentic, darnic, nu unul zgarcit! As fi fost distrus sa nu pot sa fiu generos de Craciun, de aceea va spun si voua, tuturor tatilor din Romania, ca puteti apela la imprumuturi nebancare sa obtineti finantele necesare pentru organizarea unor sarbatori de vis.

Stati in Cluj? Pai si acolo exista inchirieri masini Cluj, iar creditele nebancare sunt accesibile de oriunde de pe teritoriul Romaniei. Haideti, mobilizati-va fiindca de un an copiii si sotiile asteapta sa se bucure de daruri, de belsug in casa si de plimbari!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.