După violență (7)

By | 2018-02-19

Cred că nu există sociopat/psihopat pe lumea asta să nu-și dorească copii. Nu de dragul continuității speciei, ci pentru că au nevoie de ei ca să țină femeile în lesă. O femeie normală face orice pentru copiii ei, iar tâmpitul profită de chestia asta. O femeie normală vrea să-i fie bine puiului ei, să mănânce bine și să se dezvolte frumos, într-un cadru armonios. Muncește pentru chestia asta. Lasă garda jos de dragul liniștii, de dragul aparențelor unei relații ok, aduce mâncare și plătește facturi, iar trântorul profită de toate astea.

Pe lângă asta, el e doar aparent alături de copii. Parcă îl aud spunându-mi:

– De ce nu mănâncă fata ciorbă? De ce n-o înveți să nu mai stea mută cu lumea? De ce a luat fata 9 la școală? De ce e fata bolnavă? Ce are fata de e bolnavă? De ce nu îi trece? Ai vorbit cu fi-ta să meargă la cursul de care ți-am spus? Ție îți place cum golănește fi-ta pe afară? Mie nu-mi place anturajul ei, pune mâna și stai de vorbă cu ea, explică-i ce e bine și ce nu. Mie nu-mi convine că are prieten. Ce-i aia prieten? Pune mâna și stai de vorbă cu ea, văd că ești nesimțită, nu te interesează ce se întâmplă cu copilul tău.

În fața altora:

– Eh, ce să fac, uite sunt supărat, sunt la spital cu fi-mea… (avea spume că stătea de 6-8 ore în parcare, timp în care eu mă scurgeam cu copilul pe culoarele spitalului lângă ușile doctorilor și laboratoarelor, iar el mă suna periodic să mă întrebe nervos: hai, cât dracu mai stai acolo? ai dat de vreo plă de stai atâta?)

– Da, fata mea e deșteaptă, ia uite premii și diplome! (n-a dat un chior pentru bunăstarea ei, afla și el pe la ce cursuri mai umblă fii-sa și se lăuda)

– Uite, sunt în cutare loc cu fi-mea…ce vrei, trebuia s-o scot și pe ea la aer (plecam spre parcuri sau rude de-ale lui, și își aducea minte subit că nu are benzină și nu mai are un leu, că ultimii bani i-a dat pe țigări. Aveam de ales dacă să rămân în câmp sau să bag benzină. O dată chiar a fost mișto, rămăsese cu o roată răsucită sub mașină chiar în fața blocului meu, trecuse de miezul nopții, îmi era somn, iar el nu mai pleca dracului surghiun de acolo. Am căutat un număr de telefon pe internet, am chemat o platformă, am plătit-o, numai să-l văd plecat de lângă blocul meu, că-mi stătea în gât)

În fața ei:

– Te iubește tati mult de tot, știi foarte bine că tu ești viața mea, copilul meu adevărat. N-are tati bani acum, știi că suntem amărâți, dar aș face orice pentru tine. Nu te mai lua după mă-ta că trebuie să te ții de cuvânt sau să fii punctuală, în viață trebuie să te mulezi după posibilități. Trebuie să înțelegi și tu că nu-i așa simplu…ce, m-ai văzut să am și nu ți-am dat ție?!

Când a rămas singur, mi-a spus că o să-și ia o femeie să facă copii noi cu ea. Copii noi, care să-l iubească. Mă întrebam de ce dracului ai lua o femeie la vârsta asta și dacă tot o iei, de ce mai vrei copii? Până când vrei să dai kix? Abia după ce am rumegat-o mi-am dat seama că o parteneră nu e valoroasă dacă nu ai copii cu ea. Mai ales de-ăia noi.

 

2 thoughts on “După violență (7)

  1. O PRIETENA VECHE

    Buna

    Iti citesc de cativa ani blogul, nu am postat nici o data, dar imi pare foarte rau ca treci prin toate astea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.