După violență (21)

By | 2018-03-01

Azi am primit mărțișoareeeee!… Am mai zis că e singura zi din an în care mă bucur că sunt femeie, da? Ei bine, azi m-am bucurat mai mult ca oricând.

Printre altele, am primit și mărțișoarele pe care mi le-am dorit. Te rog să mă crezi, m-am bucurat ca un copil. Parcă merg altfel pe drum acum, mi s-a mai îndreptat nițel coloana vertebrală. După ce primesc hotărârea finală a ordinului de protecție, aproape că îmi doresc să vină (deși s-ar putea să vomit). Chiar vreau să fie panicat de poliție sau whatever. Să fie hăituit. Chiar vreau să se simtă și el un fugar, să îi tremure sufletul. 112 va fi prelungirea mâinii mele și sunt dispusă să fac chestia asta.

În altă ordine de idei singura sală care îmi place, cu lecții de autoapărare, e undeva pe lângă o locație cu cea a unor prieteni de-ai lui.  I-am explicat instructorului situația, a zis că pricepe, încercăm să găsim o cale. O să vreau cursuri individuale pentru început, dar costă, în pana mea, trebuie să fac niște calcule. Trebuie să-l învăț și eu pe instructor ce știu. Trebuie să găsim soluții cu numitor comun.

Cam atât de la mine din tranșee.

Am mărțișoareeee!!!…

🙂

 

4 thoughts on “După violență (21)

 1. Carmen

  Primavara cu multe martisoare!
  Chiar daca nu comentam, suntem multi alaturi de tine si de pitica ta frumoasa. Imi pare rau ca o femeie, copil, persoana, este nevoita sa treaca prin asa ceva!
  Să-ți dea Dumnezeu intelepciunea si puterea sa iei cele mai bune decizii! (Iar eu rara apelez la …al mare)

  Reply
 2. yael

  Sper ca iei lectii de krav maga, nu de cine stie ce chestie eficienta doar in filme. Daca mai stateam in Bucuresti, as fi avut o satisfactie deosebita sa ti le ofer eu. Am luat o singura palma in viata mea si am divortat fulgerator, nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.