Geaca de iarna

By | 2019-02-23

Mă uitam ieri dimineață…era aglomerat tramvaiul, că tramvaiul cu care merg eu așa e de obicei, toți pleacă în același timp cu mine, cred că ți-am mai zis. Și dacă tot am reușit să mă urc în tramvai din prima încercare și-am văzut că mai am lume în spate, m-am dus cât mai profund spre miezul tramvaiului. În urma mea un puști cu glugă. S-a proțăpit lângă mine și în spatele unei puștoaice de liceu, ținându-se strâns de bară. Zic, ok, asta e, o fi văzut omul că e vatmaniță pe tramvai și i-o fi teamă să nu cadă, astea pe traseul meu au tendința să ne care șifonat, mai ceva decât pe coletele de la poștă.

Și scrolam telefonul să văd ce OUG-uri românești s-au inventat peste noapte, în timp ce eu mă perpelisem să dorm.

Mai mult am simțit, dar când l-am văzut…Puștiul încorda strîns pumnul pe bara de care se ținea, avea un tremurat spasmotic în venele mâinii. L-am filat nițel, că zic: i-o fi frig? O fi fumat azi-noapte? O fi băut prea mult?

Părea valid după privirea de sub glugă.

Și-apoi l-am văzut îndoindu-și genunchii spre puștoaica din fața lui. Brunețică, păr călcat în picioare sau cu placa, prospețică, ochelari inteligenți pe năsuc.

OK….

But not OK. Mi-am adus aminte de toți onaniștii care se freacă de femei prin mijloace de transport în comun și cam de câte ori mi s-a întâmplat să aud în spate cu zăduf: Domne, da’ ce geacă groasă și lungă are asta!

(De-aia port geacă lungă și groasă până la final de martie)

Dacă a văzut că mă uit fix la el s-a dat mai încolo, supărat, ca niște borfași din altă zi care controlau oamenii ușurel prin buzunare; unul din ei mi-a surprins privirea și i-a șoptit tovarășului: Haide, bă, să coborâm, că s-a înțepat românca asta!

Pe de altă parte, am auzit și bărbați plângându-se că îi mângâie babele pe podoabe frecându-se de ei – că de babe le e silă, dacă ar fi mai tinerele s-ar schimba percepția frecării , dar din punctul meu de vedere babele se foiesc tot timpul și nu e vina lor că bărbații au bijou-urile accesibile, la suprafață.

Îți dai seama câte erotisme nesănătoase ratezi când umbli singur/ă în mașina personală?!

M?!

2 thoughts on “Geaca de iarna

  1. ba_laura

    O fi vrut copil’ sa fure un pic, iar tu hop cu banuieli erotice! Perversa mica!

    Reply
    1. mixy Post author

      Neeeah! Nu mă înșeală ochiu’ ăla de soacră! E performant 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.