dinți de preț

By | 2019-03-21

Când mi-a zis cât costă alea 4 măsele cu tratament, cu îmbrăcat cu tot – la o clinică fără pretenții – m-am bucurat atât de tare încât chițăiam o horcăială suspectă de șoricel în fața sfârșitului, aveam ochii bulbucați și lipsă glas. Efectiv, vorbeam ca peștii.

Frate, pun gresie pe un hol de mall cu banii ăștia! Cumpăr cai, fac herghelie! Punem aur pe noi să ni se îndoaie urechile și gâtul de la greutate, să ne atârne mâinile ca la gorilele coborâte din copaci! Contribui la autostrada din Moldova!

– De, mami, râdeai când îți spuneam să îți păstrezi rinichii sănătoși, că nu știi niciodată când ai nevoie să vinzi unul!

7 thoughts on “dinți de preț

  1. mixy Post author

   Cât tot ce am zis că aș putea să fac de banii ăștia 🙂

   Reply
 1. o femeie

  Ghici ce facui sapt asta? mers la implantolog: 2 dinti strambi si patati de inlocuit cu implant, aditie de os, coroane portelan: 4k euro. O fost si o veste buna, ca s-ar putea sa fie nevoie peste 3 luni sau peste 300 luni.

  Reply
  1. mixy

   Mmmmăiculiță!
   Trebuie să fac și eu o adiție de membrană sau ceva de genul ăsta, pentru retracție gingivală, când am auzit cât costă gramul de membrană, am zis că prefer să se retragă gingia.

   Reply
  2. o femeie

   Tu iti dai seama ca o alta intrebare a fost: madame, imi iau o sapt concediu fara plata si ma duc in Romania si ies la juma de pret cu tot cu avion si madame a zis f. senina ca da, e bine ce zic.

   (si am platit consultul de 140 euro, 30 min)

   (inca nu am retractie gingivala. Dar mai vedem cu anii. )

   Reply
 2. Hapi

  Maica-mea e în perioada Dinți 🙂 Din fericire îi mai are pe ai ei 🙂 Dar avem noroc că nu au fost probleme mari (eu nu am încredere in medicii din orasul meu) iar domnul dr lucreaza cu casa de asigurari si deconteaza. Sigur, o parte dar tot a fost ceva de bun augur pentru noi. Plus că e foarte amabil cu ea și pare-se cu restul, mai rar aici.

  Eu trebuie să scot (prin op) o măsea din fundul curții la maxilo faciala. Noroc că am prieteni vechi acolo 🙂

  Reply
 3. Roxana

  Despre asta aproape că nu ştiu ce să zic în plus. De doi ani de zile mi se lucrează la dantură. Am făcut cateva operaţii de implant de toate felurile. Aştept cu nerăbdare să fie gata lucrarea finală. Noroc că banii i-am dat treptat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.