Singura perioadă în care îmi place că sunt femeie

By | 2021-03-08

Tocmai s-a terminat. Două zile de fapt, că perioada dintre ele e doar …ideea. Două zile, 1 și 8 martie îmi place că sunt femeie. În rest nu-mi place neam! Prea multă bătaie de cap pe plan fizic, psihic și ăăăăăla de rutină, ăla de zi cu zi care nu se termină niciodată.

Îmi plac zilele astea în primul rând pentru că sunt pline de flori. Îmi plac florile. Zilele cu flori sunt și mai mișto decât florile în sine!

În astea două zile sunt dispusă să îmi cumpăr singură mărțișoare, flori și bomboane, doar așa ca să mă răsfăț. Pentru că îmi plac și pentru că merit. Nu numai o dată am făcut chestia asta și n-am avut nici un regret că mi-am cumpărat.

Dacă vine și de la bărbați e și mai mișto, pentru că e clar că nu sunt misogini care o dau că sunt moldoveni și nu oferă mărțișoare sau să spună ce e băăăă, aiaaaa, ziua femeii?!  Sau dacă nu sunt misogini, au consoarte mișto care știu că femeilor le place să fie băgate în seamă măcar o dată pe an și nu se dau în lături să le arate calea cea bună (atenție, nu trebuie să fie o cale scumpă ca preț! ). Sau alt soi de misogini grijulii ca ăia care le oferă un bulb de oareșce femeilor să-l pună în grădină în ideea că las că dacă o îngrijești bine, vezi tu peste un an ce-o să iasă din ea, o să fie surpriză! Și femeia să stea să rânească prin pământ, poate se bucură anul următor de floare.

Detalii…

Și dacă în loc de mărunțișurile astea cu flori, mărțișoare și bomboane (lasă plușurile, alea sunt nivel de corason) vine o vorbă bună, un loc pe scaun în tramvai, un loc în față în trafic sau în metrou, un loc în față în market, chiar și un amărât de zâmbet indulgent, pfoaaa! Mă topesc!

Eh, nu mă topesc chiar de tot pentru că sunt fan să fiu ființă rece și degerată, dar… îmi place.

Două zile pe an jur că îmi place să fiu femeie! În rest nu.

Hai, că s-au dus!… La rutină, femeie! :))))

Happy 44 de pahare! 😀

One thought on “Singura perioadă în care îmi place că sunt femeie

  1. Carmen

    Savuroasa,reală,ca de obicei….Sănătate și mult frumos în viața dumneavoastră și doamnelor dragi…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.