caut colegi, promoția cretacic

By | 2012-03-24

Toată lumea își găsește colegii, numai eu nu ! Am căutat până la ăia de grădiniță, de nici nu mai știu cum îi cheamă !
I-am căutat până și după porecle și nimic ! Plus că fetele astea au impresia că dacă se mărită, gata domne! Poartă numele soțului peste tot. E ca și cum și-ar șterge complet fosta identitate, nu se gândesc că de fapt prietenii lor le știu numele de fată, nu ăla de doamnă !! Da’ ele probabil își lasă prietenii ca să-i adopte p-ăștia noi ai soțului !

Când e să-și preschimbe buletinul le ia câteva luni ! Permisul și-l schimbă la expirare !!! Multe nu mai schimbă nimic, pentru că nu mai au ce să mai conducă, e criză și au rămas cu o mașină și pe-aia o conduce… soțul, firește !
Și cred că și băieții au luat numele nevestelor !…

Toată lumea se întâlnește, se găsește…
Unde sunteți fraților ?…
Or să vă descopere ăștia prin siturile arheologice din anii 2.090, dar mai trăiesc eu să vă văd măcar ulcele ?

Careva, ceva idei ? …

0 thoughts on “caut colegi, promoția cretacic

 1. sorina

  Sa stii ca se poate si mai rau: pe mine m-au gasit unii de care n-as fi vrut sa mai aud in viata mea. Se pare ca sentimentul n-a fost reciproc 🙂 Asa ca lasa lucrurile sa mearga de la sine. Cu oamenii care e scris sa faca parte din viata ta o sa te intalnesti oricum.

  Reply
  1. mixy Post author

   da măh, dar mi s-a făcut un dor !…

   Reply
 2. mihaela

  Da ma,lasa ca dupa euforia regasirii si pusul la curent cu noutatile din viata fiecaruia,dupa doua trei telefoane pline de entuziasm si hai sa punem de-o cafea cu povesti…ti se taie cheful…Multi se schimba in asa fel ca sunt de nerecunoscut,nu fizic…caracterial din pacate. Dupa relasarea falselor imagini de sine cu uite unde am ajuns,cu cine m-am maritat,ce casa frumoasa am,copii ca ai mei nu are nimeni si ui’ ce barbat dulce am,ia uite ce ma umple de cadouri…ti se taie cheful…toate ulterioarele intalniri si convorbiri or sa lancezeasca in jurul acestor argumente si dorul iti trece,in locul lui vine asa un gust amar….:-)

  Reply
  1. mixy Post author

   o, ce bine că nu-i mai găsesc ! 😀

   Reply
  2. sorina

   @mihaela, considera ca ai un BIG LIKE de la mine 🙂 nici eu nu puteam s-o spun mai bine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.