apocalipsa fără net

By | 2012-04-02

– dacă nu pot face banking, cine știe să meargă la bancă să ceară un extras de cont să vadă soldul (dacă e credit înseamnă că am bani în cont sau am de dat?), apoi să completeze un ordin de plată? Ce? Cash la furnizor? Păi cine știe unde au ăștia sediul…

– dacă nu pot plăti on-line cu cardul, cum prind o promoție sau un bilet de spectacol, că o să fie omor acolo?!

– cum verific un index la lumină, o factură de utilități, un contor de costuri ? Păi nu cred că am ultimele facturi, posibil să fi trecut și la astea pe factură electronică…

– cum cauți materiale pentru proiectele de la școală ? Serios ?! Mai există biblioteci ?!! Și cum le găsesc fără google maps ?

– dacă dau toate comenzile astea prin telefon înnebunesc, o să arăt ca ăia din call center.

– vreau să trimit un e-mail , ah pardon…că n-am net ! OK, trimit scrisoare. La poștă? Aha, cu plic și timbru. Ăla care dai cu limba pe el să se lipească de plic? Iacs, ce scârbos !… Dar nu știu să traduc fără google translate… Nu, n-am dicționare în casă….Nici de la părinți. Nu, nici de la bunici.

– nu știu să trimit contractul pe fax, era mai bine scanat pe mail… Faxul e telefonul ăla plin de praf pe care nu-l folosește nimeni ? Aha… Și foaia o pun cu fața-n jos sau în sus ? Ei lasă, că dacă or să le ajungă 3 pagini albe la destinație, țipă ei și le trimit pe cealaltă parte.

– cum să dau atâtea telefoane și să mă întâlnesc cu atâția prieteni în oraș ?! Și poze cum șeruim în oraș, ne uităm pe telefoane ? Auzi, știi ce ? Până aici. Asta-i bomboana de pe colivă, nu stau eu fără rețele de socializare, clar ?!? Vine apocalipsa până vorbesc cu toți !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.