crema de mâini

By | 2012-04-03

(clișeu: ) Mâinile și unghiile sunt cartea noastră de vizită.
Datorită faptului că le folosim atât de des în diferite activități zilnice (sper că nu te gândești la altceva, că vorbeam serios ! ) și le maltratăm prestând diferite munci care presupun detergenți, chimicale (nu cum stai tu cu mâna pe mouse acum ! ), mâinile se usucă și cad (le cade pielea. se descuamează. se usucă . înțeles până aici ?)

Cred că v-am explicat că nu sunt fan produse cosmetice aici, dar am o obsesie de când eram copil, să fie mâinile fine și curate.
Și cum la mine pricipiul „ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple” funcționează fix invers, nu găsesc nici o cremă minunată care să țină pielea pe mâini. Deci singurul produs cosmetic la care mă pricep și eu ( adică știu la ce folosește ) nu are efectele pe care mi le doresc. La capitolul cauze însă…

Admiram deunăzi mâinile unei tipe în parc și exclamam către fata mea :
– Cum reușește fată să aibe pielea aia atât de fină ?!
Fata rânjește la mine bătându-mă delicat pe umăr :
– Deh, o mai fi și vârsta, mami …

Aștept și nume de produse, indiferent că le faceți reclamă sau nu, cu condiția să nu mă puneți să ung mâinile de jde ori pe zi.

0 thoughts on “crema de mâini

  1. Dora

    Pentru toată ziua eu recomand Cremă de mâini de la Nivea pentru priele uscată, cu ulei de nuci de Macadamia. Iar pentru situaţii grave folosesc ocazional crema reparatoare de la Bioderma, Atoderm Mains.
    Şi pentru mine e extrem de important să fie mâinile hidratate şi fine. Cum se uscă puţin pielea, cum ma dor efectiv mâinile şi mă indispun când mă uit la ele.

    Reply
    1. mixy Post author

      hmm !… ulei de nuci ? 😕
      ufff… o încerc și pe-asta de dragul pielii, ce să fac ?

      Reply
  2. Mada

    Eu am observat ca e foarte buna cea de la Eucerin. Am folosit mai multe, dar aia mi se pare geniala. E drept ca e scumpa (30 lei?!), dar e foaarte buna.

    Reply
    1. mixy Post author

      n-am folosit niciodată produse de la ei. Și da, văd că au niște scoruri … 😀

      Reply
      1. Mada

        Stiu… eu am primit una cadou:D Am fost norocoasa, dar acum, dupa ce am vazut ce poate, mai bine as pune deoparte ceva banuti sa o iau, decat sa dau banii pe altele care oricum nu isi fac treaba cum trebuie.

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.