cum aş promova SuperBlog

By | 2012-11-28

 

Păi rolul meu ar trebui să fie unul haios, pentru că viața e mai ușoară atunci când te distrezi. Un rol care nu face parte din toiul competiției este din start un mare plus. Atâta timp cât aș face galerie de pe linia de margine, m-aș distra.

Consider că așa cum în copilărie lucrurile devin ușoare, simple și logice învățându-le prin joacă, tot așa rămân în viața de adult atunci când există fluiditate și libertate de imaginație, dar mai ales umor. Pentru că știm cu toții că înainte de a fi poeți, românii s-au născut cu simțul umorului.

 

Dacă ar fi să aleg ce să fac, aș scrie firește ! Aș dedica o pagină întreagă dintr-un site acestei competiții și aș sta de vorbă cu cititorii, aș face pronosticuri, i-aș întreba ce păreri au și dacă tot sunt atât de prinși în joc  i-aș îndemna să participe. De ce nu ? Ce au de pierdut? Înveți participând, înveți învățându-i pe alții sau de la alții. I-aș chema și pe ceilalți parteneri să participe la discuție, mai ales că o treime dintre ei sunt tocmai câștigători ai acestei competiții.

 

Că veni vorba, nu știu dacă aș colabora cu unul dintre câștigători www.robintel.ro, www.obisnuit.eu, www.moneywatch.ro, www.arenait.net – e clar că au standarde înalte dacă au ajuns ei pe primul loc și se așteaptă la o reciprocă valabilă, iar eu tocmai am aflat care-mi sunt limitele în cadrul competiției, astfel că probabil aș alege dintre partenerii media www.radiolynx.ro, www.trilulilu.ro ,www.connect.ro , www.photomagazine.ro , www.prwave.rowww.121.ro – sau… www.jurnallifestyle.ro (care au un motto demențial: tratat online despre viața frumoasă. Scris cu suflet, fără compromisuri și fără VIP-uri și vedete de carton).

Ah, mă scuzaţi dragi cititori, m-am luat cu vorba şi am uitat să vă explic… pur şi simplu scriam pentru etapa 29 a concursului SuperBlog2012.

0 thoughts on “cum aş promova SuperBlog

 1. vienela

  Din cate inteleg, nu prea a fost gustat umorul in aceasta competitie. Lasa, ca ai experientapentru anul viitor.
  Parca tot nu imi vine sa cred ca nici tu, nici Ioana, nu va numarati printre cei de pe primele locuri. :((

  Reply
  1. mixy Post author

   las’ că-nveți tu din experiența noastră și la anu’ te urmărim pe tine 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.