lansarea tabletei pentru toți – AX2 Frenzy

By | 2013-03-06

Lansarea tabletei AX2 Frenzy se întâmplă azi, 6 martie, în anul de grație 2013, în cadrul CeBIT2013, cel mai mare târg de tehnologie din lume care se desfășoară la Hannover în aceste zile. Îi dă pe spate cu designul său ergonomic și opțiuni utile precum 3G încorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, dar şi funcţia de apelare, susţinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigură fluididitatea necesară derulării aplicaţiilor.

Tableta AX2 Frenzy înglobează toate funcţiile necesare pentru conectare si comunicare, iată foto pentru exemplificare:

AX2-Frenzy

Astfel, pe lângă multitudinea de întrebuințări uzuale, utilizatorii device-ului vor avea un social media la purtător fiind în permanență updatați cu noutățile din rețelele de socializare și făcându-și publice la rândul lor preferințele și părerile. Pot realiza apeluri video sau se pot distra cu jocurile Gameloft din aplicația Gameloft Live.

AX2 Frenzy vine cu un sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, primul sistem de operare Google cu design unificat. Are două camere foto, cea principală având o rezoluție de 3,2 MP, fiind ideală pentru apelurile video realizate prin aplicaţii dedicate precum Skype sau Yahoo Messenger.

Dispozitivul vine cu funcţia Tethering, o modalitate de internet sharing transformându-se astfel într-un hotspot portabil ce înlocuiește cu succes, un router WiFi.

Funcţia Bluetooth permite partajarea uşoară şi rapidă a fișierelor, în speță a melodiilor, pozelor sau a clipurilor video. În plus, această funcție permite conectarea cu alte terminale ce folosesc aceeaşi tehnologie, precum boxele Allview S-bass si S-tube, tastaturi sau căşti bluetooth. Conexiunea 3G oferă acces la internet în orice moment şi permite distribuirea rapidă a pozelor şi clipurilor video pe reţelele de socializare sau urmărirea celor mai noi videoclipuri.

Nu numai designul, greutatea redusă și conectivitatea multiplă fac din acest gadget o atracție utilă, ci și bateria Li-Polimer de 3000 mAh, care asigură o autonomie de peste 5 ore la o folosire continuă a tabletei. Tableta  oferă deţinătorului posibilitatea de a instala numeroase aplicaţii, jocuri imagini de fundal sau teme care să-i scoată în evidență unicitatea.

Terminalul poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 599 de lei. Mai multe informaţii despre produs puteţi afla accesând site-ul producătorului Allview, companie românească producătoare și distribuitoare de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice..

 

0 thoughts on “lansarea tabletei pentru toți – AX2 Frenzy

 1. silavaracald

  Offtopic.
  Ti-am trimis un mesaj pe adresa de mail care imi apare mie la comentarii. Daca nu a ajuns la tine, rogu-te trimite-mi un mail pe adresa de pe care iti scriu acum.
  Multzam fain! 🙂

  Reply
 2. Rolling Ideas

  Mă bucur că românii devin competenţi pe piaţa produselor IT.

  p.s. din toate detaliile am reţinut ceva cu ice cream sandwich 😀

  Reply
 3. vienela

  Si cadouri de lansare nu face? Ca tare as avea nevoie de o tableta… :)) Ia pune o vorba buna acolo… 😉

  Reply
  1. mixy Post author

   Măi, aș pune, că și eu am nevoie de-o tabletă, dar la banii ăștia mi-e rușine să întreb…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.