rochii office de “domnişoară”

By | 2013-04-30

Mă mai lamentam bunăoară de faptul că multă vreme mi s-a spus „domnişoară” când am fost văzută singură şi „doamnă” când eram văzută cu copilul lângă mine. M-am lamentat şi am început să fac aceiaşi paşi ca în copilărie – când purtam lucruri mai serioase ca să par mai mare – şi am început să port o ţinută serioasă şi la locul ei. Degeaba! Lumea mă vedea mai mică şi pace bună!

Atunci când m-am resemnat şi am început să mă obişnuiesc cu ideea, au apărut primele riduri mai sănătoase, va să zică „domnişoara” a devenit „doamnă” volens nolens, ocazie cu care m-a luat o grijă mare şi mi-a venit să plâng, pentru că acum chiar îmi doream să mai fiu văzută o tinerică, dar al naibii să fie dacă mă mai vedea cineva cum începusem să mă simt eu!

Ce ţi-e omul, niciodată mulţumit!

Vă spuneam zilele trecute  că aş cumpăra rochii online în cazul fericit în care reuşesc să înţeleg ce măsură port. M-am hotărât pentru că lucrurile sunt mult mai simple acum la haine on-line, serviciile incomparabil mai bune şi rar te mai întâlneşti cu problemele de acum 5-8 ani de zile, probleme din cauza cărora rămăsesem eu reticentă să cumpăr online şi pe care nu are sens să le mai dezgrop acum.

Acum, “doamna” din mine căuta o modalitate de a fi apelată “domnişoară”. Taman bine, pentru că uite, am găsit nişte rochii office şi am început să ţopăi încântată:  în faţa unor astfel de rochii va păli şi cel mai profund rid de doamnă !!

:))

0 thoughts on “rochii office de “domnişoară”

 1. laura

  Sa stii! chiar super rochiile.pardon chiar o sa arati super in rochiile astea 🙂

  Reply
 2. Vera

  Eu am treij de ani si pustimea din bloc imi zice “sar-naaa” cu un ton pe care il percep intentionat rauvoitor! Clarrrr!!!!

  Reply
  1. mixy Post author

   =)) educaţia de-acasă… uite că uitasem, mai nou sunt şi “tanti” =))

   Reply
 3. Vienela

  Daca iti cumperi ceva destul de strident, nimeni nu se va mai uita la riduri sau la vreun fir de par alb. Toti ochii vor fi pe rochia cu paiete sau pe pantofii aurii. :))

  Reply
 4. rochii din dantela

  Extrem de interesant articolul. Ma bucur ca am putut sa il citesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.