cu scuze

By | 2013-11-04

prastieAm uneori perioade de introspecţie, când fac lipa-lipa prin mocirla vieţii în tălpile goale, perioade când, ca tot omul aproape sănătos, îmi vine să-mi iau câmpii. Mi-aş dori să fie şi acum o astfel de perioadă, dar nu e. Mi-aş dori să am o depresie cruntă, dar n-am.

Pur şi simplu am treabă. Mi-aş dori să fie o treabă de genul scuturat covoare sau construit coteţe la mamaie, dar nu e. E treabă înghesuită, diverse probleme care trebuie rezolvate ca din praştie, repede şi bine. Mai ales cele de sănătate.

Aceste treburi nu se rezolvă fuguţa în câteva ore, ci fuguţa pas cu pas, ca picătura chinezească, atâta cât să-mi stea mie nervii întinşi ca arcurile la maximum şi să le iasă ochii din cap ca celor constipaţi. Va să zică atâta vreme cât îmi simt creierul ca un câmp de praştii, nu pot să scriu nimic.

Să nu mai spun că muzele profită de tot acest haos, şi-au luat liber şi umblă praştie pe coclauri. Cine ştie când le mai adun?

Bref, ca să nu mai lungesc vorba, simţeam nevoia să vă spun că n-am murit, nici n-am de gând s-o fac şi să aveţi răbdare. Şi să-mi cer scuze dacă v-am deranjat rutina zilnică de zâmbete la cafea .

🙂

 

0 thoughts on “cu scuze

 1. Roxana

  Aşa mai zic şi eu informare, nu ca mine, care nu dau de veste cu saptămânile 🙂 Dar şi eu am avut scuze şi o perioadă super incarcată, aşa că ştiu ce spui. Te aşteptăm cât va fi nevoie.

  Reply
 2. dushurece

  ma, nushdece dar prastia ta imi arata a “nu se mai scoala..da uite ce fain atarna…” uof..si e doar luni ;))

  Reply
 3. shori

  Nu stiam eu de ce intra cafeaua cu noduri de vreo cateva zile 🙂

  Reply
 4. laura M

  stai linistita.noi te asteptam!avem timp destul sa te taxam 😀

  Reply
 5. Javra

  Iar eşti într-o pasă proastă. Te înţeleg, trăiesc în aceeaşi ţară…

  Reply
 6. Silavaracald

  Lasă că-ți trece până la urmă. Cu toții avem nevoie de o perioadă de încărcare…
  Multă sănătate celor dragi!

  Reply
  1. mixy Post author

   Să fie! Am internat pitica. Mă simt o mama nasoală, denaturată, nasoală şi… nasoală.

   Am mai spus că mă simt nasoală?

   Reply
   1. B

    Un gand bun si de la mine! In rest, join the club (al “paduchilor” nasoi)… si las’ ca iese soarele. E el mai rusinos asa, si mai scump la vedere, da’ si cand o iesi 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.