cu poxipol

By | 2014-07-01

„Țineți minte reclama aia la poxipol cu unul în barcă pe care îl prinde ditai furtuna, iar lui i se rupe parâma, o lipește cu poxipol și-i dă fericit la rame mai departe?

Maaaare frecție!

De trei seri îmi lipesc peria de păr cu poxipol, și de fiecare dată când mă pieptăn, peria se rupe fix în același loc. Câți bani am dat pe poxipol (transparent!!) îmi cumpăram altă perie. Cum nu cred că am păr mai al dracu decât o vâslă de barcă, ajung la concluzia că poxipolul e bun de lipit bibelouri comuniste care stau cuminți pe mileurile de pe televizor. Sau de lipit chestii care nu se folosesc.

Adică e un super glue scump.

Sau frecție.

P.S. Nu vă faceți frecție cu el, glumeam.

 

 

0 thoughts on “cu poxipol

 1. B

  Pai… eu mi-am facut odata flecuri din poxipol d-ala in doua culori pe care le amesteci si iese un carmaz puturos. Practic, el cam era pentru pvc, da’ a tinut bine si la pantoful meu. Calcasem pe-o piatra, care piatra a fost mai tare decat flecul. Nu voiam nici sa plec desculta, nici incaltata da’ fara flec. A tinut de la Iancului pana-n Militari.

  Reply
  1. mixy Post author

   Era flecu’ bun. Eu pe la jumatatea distantei unei statii de tramvai am inceput sa tarai juma de flec dupa mine. Nu-mi venea sa-l dau jos de tot, asa ca ma chinuiam jumate da, jumate nu.

   Reply
   1. B

    Flecu’ facut de mine din maglavais d-ala, ca flecu’ original era un fleac: s-a ciuruit.

    Reply
 2. adelinailiescu

  Cred ca e o perie foarte valoroasa, mostenire de familie si cu blazon pe ea de nu te-ai indurat s-o arunci si te-ai chinuit atata s-o restaurezi! Am rupt si eu cu zecile (la ce capita de par am!) pana am gasit una ieftina de la Avon de care trag de vreo trei ani si refuza sa cedeze.

  Reply
  1. mixy Post author

   Tot o ieftinatura de perie e si asta, dar ma inteleg bine cu ea, face treaba fara sa ma zgarie pe scap si reusesc sa descurc firele pana la capat. Normal ca mi-e draga….

   Reply
 3. Alexandra

  La mine e invers, se rupe parul, dar peria rezista :)) Aici cred ca ar rezista poxipolul asta

  Reply
 4. RMDudu

  Morala: nu folositi poxipol pentru ingrijirea parului, este bun doar pentru flecuri in caz de urgenta pe ruta Iancului – Militari 😀

  Reply
 5. Roxana

  E prima data cand pot sa ma bucur ca “la parul meu de canicula” ( a se citi – rar cu poienite) nu prea am nevoie de perie, sau aceasta nu s-ar rupe. Poate as avea nevoie de poxipol pentru firele rupte, dar daca tot nu functioneaza … Fac economie de bani si, aparent, nervi.

  Reply
  1. mixy Post author

   :)) păr de caniculă, cu aerisire, huh? Să ştii că ai scăpat de pacoste, de când mă ştiu nu mă împac cu periile de păr. Cu care mă împac, se rupe (mă refer tot la perii)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.