cu catuse

By | 2015-08-21

Ascultam baliverne pe o terasă, pentru că asta se vorbește pe o terasă: baliverne. Observ că oamenilor le place din ce în ce mai bine să mintă, să se laude, să vorbească aiureli, să creadă în niște tâmpenii de te crucești. Știu, generalizez, dar aș rescrie biblia dând exemple și n-am atâta viață.

La masa de lângă noi erau un grup de inși printre care și o pereche total nepotrivită. El arăta ca atunci când te taie o diaree cruntă și îți vine să strănuți, dar ești în autobuz. Nu prea vorbea, adică dădea mult din cap și răspundea monosilabic. Ea în schimb, turuia frumos, elegant, natural. Frumoasă gagica. Era în schimb o frumusețe tristă, ca o floare înecată, căreia i s-a turnat pe gât prea multă apă.

Contrastul dintre ei era evident, iar tipul simțea nevoia să-i ia din când în când mâna fetei, să o strângă drăgăstos în palme și să o sărute delicat, cu încetinitorul. Un gest frumos, de altfel, dar îmi părea că vrea să aducă aminte tuturor cu cine e gagica faină de lângă el.

Aveți cătușe?

 

0 thoughts on “cu catuse

  1. arakelian

    si mie imi place sa analizez perechile din jur. Evident ca sunt nula la psihanaliza, dar imi place sa ma uit.

    Reply
    1. mixy Post author

      Nulă sunt și eu, stai liniștită. Dar am păreri 😀

      Reply
  2. Mirela

    Purtatori de catuse suntem multi, dar putini avem puterea de a recunoaste.

    Reply
    1. Hapi

      Eu zic ca toti le purtam ;). Unii au mai multi bani si-si permit din acelea invizibile ca aparatul dentar montat in spatele dintilor.

      Reply
      1. mixy Post author

        a?
        asta cu aparatul e reală sau e vreo formă de sadpmasochism?

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.