dimineata sau seara

By | 2015-09-16

Sunt oameni care se trezesc dimineaţa şi vorbesc mult, se apucă de treabă cum dau zorii zilei şi dacă nu-şi fac treaba la timp, gata, e o zi pierdută. Mă uit la mama, dacă la ora 9 nu e plecată din casă cu treburi, păi nu mai are sens să plece, a pierdut startul, e o zi pierdută. Aşa e ea, privighetoare.

Eu până la ora 9 nici nu pot să vorbesc, iar dacă o fac, e bine să nu pui bază pe ce vorbesc. Mi se încleştează dinţii, gura, abia înţeleg în care anno domini suntem, ce vrei de la mine, câţi ani am, de pupat dimineaţa nu mai vorbesc, ăia din filme cred că mănâncă pastă de deinţi toată noaptea de reuşesc să se pupe dimineaţa aşa, mie mi se pare că am mâncat şobolani morţi în vis.

Pe mine mă apucă treaba seara târziu, aş face orice seara, sunt hiperactivă ca o bufniţă. Dacă pun rufe la uscat mai devreme de 9 seara înseamnă că e sâmbătă, sau că mai am o grămadă de altă treabă în gând.

Mai sunteţi bufniţe?  Sau toată lumea privighetoare, așa,  ca maică-mea?

 

 

0 thoughts on “dimineata sau seara

 1. Bianca Badea

  In timpul sesiunii nu pot sa stau mai mult de 12 seara sa invat si daca o fac, nu se prinde nimic de mine.
  In schimb si diminetile mi se pare cele mai naspa momente ale zile, caci distrug cel mai frumos moment de somn 😀

  Reply
 2. Mihai

  Privighetoare cu ruperi de ritm. Câte răsărituri am prins, de câte ori m-am strecurat afară de lângă bufniţele mele, să nu le deranjez cu foiala mea, ehe! nu-s tocmai privighetoare, în sensul ca nu mă apucă şi hărnicia odată cu trezitul, dar aerul ăla de dimineaţă e nepreţuit(şi după aia îl înjur, dacă n-am facut nimic, că stau aşa, ca popândăul, obosit de nesomn de fapt)
  Action!

  Reply
  1. mixy Post author

   Pf. În București aerul de dimineață e bun strict pentru nani 😀

   Reply
 3. Roxana

  Nu degeaba logo-ul meu este o bufniţă :)) Clar nu sunt privighetoare, decât dacă considerăm că mă culc când se trezesc ele.

  Reply
 4. camy

  Bufnita clar. Nici eu nu inteleg comunicarea inainte de 9. Pe bune… Cine o fi inventat-o. Lucrari, teme.. Noaptea.. Ca e aerul mai bun.

  Reply
  1. mixy Post author

   Se eliberează creierul de tensiunea de peste zi, mațul e aproape plin, relax, alea…

   Reply
 5. Michisor

  Eu privighetoare si sotul bufnita! E ca dracu! Nu pot sa stau si eu seara sa ma odihnesc ca al meu este in plina verva si ma apostrofeaza ca nimic nu fac…
  Legat de intrebari am patit-o sa ma ia la rost ca am zis cutare si acum ma razgandesc la 180 grade. M-am infuriat si i-am zis: nu raspund pentru niciun raspuns/parere dat/a dupa ora 7 seara! Nu spun ce glumet e cand il intreb eu ceva dupa ora 7 seara….nu poti sa pui baza pe nimic. Ba mai mult: se uita la ceas si zice ca e trecut de 7 asa ca poate sa spuna orice ca dimineata imi da raspunsul final.

  Reply
 6. B

  Si… categoria privighebuha nu e? Io-s cam nehotarata. Sunt varza, cu nervii zdrente, am o lista cu “de facut…” din care n-am facut decat sa tai de pe lista, dar fara sa fi facut. Am citit io pe undeva ca cica cauzeaza sa-ti lungesti lista prea tare, tre’ sa-ti propui obelective realizabile. Decat ca seara parca-s un pe somnifere: adorm si pe presul de la usa pan’ sa var cheia in broasca, iar dimineata, cand suna ceasul…

  Reply
 7. Narcisa - Maria

  Buhuvighetoare – prind rasaritul lucrand si ma culc cate doua ore seara, eventual 2 dupa rasarit in perioadele supra-full.
  In perioada asta schimbatoare as dormi tot timpul, dar trebuie sa merg la servici. 🙁
  In rest, nu-mi dau seama, cred ca n-am mai prins zile normale de demult. 🙂

  Reply
 8. shiki

  tocmai am facut curatenie in 4 camere de la 7seara la 12 noaptea dupa ce am zacut lesinata toata ziua. stiu ca am muncit pe branci la servici dimineata da nu-mi aduc aminte ce :D. eu incep sa ma trezesc abia pe la 6 seara indiferent daca am dormit noaptea sau nu. dar din pacate nu mai pot munci noptile ca pe vremuri desi sunt bu hu hu

  Reply
 9. arakelian

  privighetoare. Si aia mica frumusica din casa si mai si, e din aia de canta la 6 7 dim suav. Celalalt colocatar e bufnita, buhaie seara pana se trezesc privighetorile si apoi vrea sa facem liniste.
  Zau.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.