mor blogurile

By | 2015-09-22

Cu trecerea vârstei observi că se împuținează oamenii de-un leat cu tine… Când mai aud oameni de peste 60 de ani că se întâlnesc cu colegii la “n” de ani de la terminarea liceului îmi vine să-i întreb câți din ei mai sunt, dar când aud că întâlnirea are loc anual de la o vreme, nu mai întreb.

Cam așa cu blogurile, au dispărut unii. Nu citesc eu mulți, dar mai răsfoiam și pe la ei. Înțeleg că se întâmplă să ai perioade în care te simți stors și nu mai vrei să scrii nimic, o pățesc și eu, au fost zile întregi când nici n-am putut să mă apropii de blog, parcă frigea. Dar unii se închid de-a binelea. Păcat.

Îmi vine să le sar în ajutor, dar nu cred că am cum…

Parcă e ca atunci când fumam și aveam chibrit în loc de brichetă, pentru că pur și simplu nu aveam și luam ce găseam de aprins, sau ca atunci când stăteam lângă tata când făcea țuică și aprindeam țigarea de la un băț cu jar în capăt. Și nu știu de ce, orice străin fumător care m-a văzut astfel, parcă aș fi fost total neajutorată pentru că se repezeau să îmi aprindă țigarea de la bricheta lor. N-am înțeles de ce, eu mă simțeam ca-n popor, ca-n western și chiar n-aveam nevoie de ajutorul brichetei lor…

Dacă le-aș sări bloggerilor în ajutor cu o brichetă de aprins blogul, nu cred că ar aprecia nici ei.

 

0 thoughts on “mor blogurile

 1. Marius

  Blogurile au venit si au plecat. Mai rau ca pe sosete se schimba, se muta. Unii vin, unii pleaca. Asa a fost mereu.

  Reply
 2. Hapi

  M-am gandit si eu la asta, de multe ori. Acum nu ma mai gandesc. Vreau sa fiu putin egoista. O iubesc pe “hapi river” cum cred c-o iubesti si tu pe “mixy”. Vreau s-o tin vie cat mai mult.
  Daca ai inceput sa scrii si apoi a devenit pasiune, nu-ti prea vine sa-l inchizi nici cand nu mai ai timp sa treci pe la altii, nici cand nu mai comentezi. Ca e o bucata din tine, acolo.
  Sa ne gandim ca totusi, unele troneaza de ani muuulti. Uite, eu sunt in cautare acu de bloggeri barbati. Astia la mine nu prea misca-n front. Amu, e drept ca nici io la ei. Da sa fie stilul nostru, stii, ca de boi mi-e plin… podu bunicii. Recomandari de bloguri noi? Primeeesc.

  Reply
  1. mixy

   Ciuciu recomandări. Nu mi.a atras nimic atenția până acum. Si da, ramane stilul nostru. Și da, bloggerii bărbați nu prea înghit stilul meu :p

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.