Fericirea, o bomba cu ceas (P)

By | 2017-08-07

Timpul, resursa limitata a omului, nu se mai masoara demult cu nisipul din clepsidra, ci cu mecanismele fine si sofisticate ale ceasurilor. Sa ai un ceas te face mult mai bogat in administrarea timpului, iar ceilalti iti solicita ajutorul. De cate ori esti oprit pe strada sa te intrebe vreun trecator grabit cat este ceasul. Dupa ce afla raspunsul isi regleaza pasul dupa informatia ta.

Dar el, sufletul meu pereche nu are ceas! Fiind atat de generos ne cumpara noua, mie bijuterii si cosmetice, copiilor dulciuri si jucarii, nimic pentru sine, niciodata.

Astazi este ziua lui si as dori ca fericirea sa fie un soi de bomba cu ceas, adica sa-i pun la mana un ceas barbatesc  la care viseaza demult. L-am vazut cum il sorbea din priviri cand m-a rugat sa comand ce-mi place din magazinul virtual, iar cand i-am spua sa cumpere si pentru el unul, mi-a raspuns ca nu el este vedeta de ziua mea…

Acum el este vedeta, iar eu ii voi pune cu dragoste ceasul la mana in timp ce el nu va putea sa se abtina sa nu sara in sus de bucurie ca un copil si sa nu bata din palme fiindca i-am ales cu dragoste pe cel mai scump si mai frumos dintre ceasuri barbati !

Ca intalnirea lui cu darul meu de pret sa fie o clipa de intensa fericire, am petrecut mult timp printre cele 1326 ceasuri barbatesti  sa-l gasesc pe cel care i-a fermecat privirea de ziua mea.

Si trebuie sa recunosc ca are gusturi foarte fine! Ceasul barbatesc WESSE WWG200101 combina designul elegant cu o cromatica fabulos de rafinata: carcasa din otel inoxidabil rosegold, cu ecranul albastru marin si cureaua din piele albastra.

Nici nu-mi vine sa cred ca pretul este doar 452 de lei!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.