După violență (10)

By | 2018-02-20

Stai că s-a răzgândit, nu-i mai e rău, acum mă întreabă (pentru a câta oară!!) dacă am greșit cu un alt bărbat. Să-i spun repede, ca să nu mai stea cu gândul la mine sau la fiică-sa (ce legătură are fata, nu știu!)  Cât de dobitoc poți să fii? Pfuuu… e ireal cum funcționează creierul unora ca limbile (ceasului) numai între 1 și 3. Indiferent ce baterii le pui, tot stricați sunt.

Poate că aici e cheia, poate că trebuia să caut alt bărbat. Poate găseam unul și mai al dracului decât el, cum a făcut mamaie. Mea culpa, n-am avut timp…

Doamne, când oftez câte o dată aș vrea să scot toată durerea pe gură, să se ducă pe pustii.

Acum 2 ani jumate am depus o plângere la poliție, iar nenică ăla m-a luat peste picior, că alea sunt mesaje de dragoste, că toate cuplurile se mai ceartă. Mârâiam. Am retras plângerea după o săptămână pentru că mă asasinaseră cu telefoane și întrevederi familia și prietenii lui, că vreau să-l bag la pușcărie. Mi-a părut rău după ce am retras plângerea. 3 luni de zile m-a asasinat el. Mărunt.

Anul trecut îmi spunea de o grămadă de prieteni de-ai lui polițiști cu care făcea șprițuri că au fost pensionați pe bani frumoși. Am făcut clăbuci, de unde li s-or da pensiile astea frumoase??

Când am depus plângerea la poliție, mă uitam la polițistul ăsta că parcă ieșise din filme. Unul de-ăsta, nou. Profi, București Police Department, așa. I-am mulțumit. Nu-mi venea să cred că face parte din poliția română (scuză-mi inexistența caps-ului, dar cu o floare nu se face primăvară), dacă ar avea și niște lege să o pună în aplicare….Mai trece ceva gârlă pe Dâmbovița până atunci, iar eu stau cu ochii în 4 la tot ce mișcă. Așa de concentrată sunt, încât mai devreme am ieșit să îmi cumpăr câte ceva, ca…omul. Lângă mine și-a pornit unul mașina și-așa am tresărit la zgomotul ăla de motor, de-am zis că fac infarct. A fost interesant.

Când am ieșit din magazin am redus la tăcere un homeless:

– Doaamnăăă, dă și mie un leu! Te rog iooo!…Vin de la adăpost!

– Și eu la fel.

 

One thought on “După violență (10)

  1. Mihaela

    Ca sa te distrez cu povesti, am o vecina care a patit ceva asemanator cu tine. Unele aspecte, ca gelozia obsesiva, aproape ca ma fac sa cred ca e aceeasi persoana, desi clar nu are cum sa fie.

    Multumea mereu cerului ca sotul ei si-a gasit pe alta cat timp era inca cu ea si asa acceptat divortul usor (usor adica doar a facut scandal verbal si s-a plans la toate cunostintele cat a fost de persecutat). Dupa a plecat din viata ei de tot. Nu intelegeam pe vremuri la ce se referea, acum inteleg.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.