aer dulce cu sictir franțuzesc

By | 2021-08-27

Să-ți iei jumătatea bună din casă și două prietene în centrul Sibiului ca să te relaxezi. Să vezi una-alta prin centrul ăla, că nu e mare, îl termini repede și să leneveeeeești…pe la terase, suveniruri și festivaluri. Fraaaate! Păi e balsam.

În afară de concerte nu recomand nimic în Piața Mare pentru că ăia nici o cafea decentă nu știu să facă. Personalul e praf, oferta la fel. Dacă mergi, mănâncă în Piața Mică, dincolo de Turnul Sfatului. În rest, sunt aleile de pe lângă piețe, unde predomină aerul parizian, un ceva de încălzit sufletul, o cafea bună,înghețată și gogoși pentru curioși. Aer jemanfișist. Mai e și câte-o manea deraiată, dar se încadrează în peisaj.

Cu trenul e mai prost, pentru că și CFR-ul e needucat să îl spele, iar oamenii sunt needucați să îl folosească. Aveam de gând să-mi vărs mațele pe la WC-urile alea, dar mi-au venit în ajutor niște medicamente și faptul că am călătorit cu burta goală.

A costat decent centrul Sibiului și a meritat. Se spune că cel mai bun concediu e ăla din care vii și numai știi parolele. Mie mi-au trebuit 3 zile în Sibiu și eram atât de relaxată, de nu mai aveam cap și coadă.

Așa un aer dulce cu sictir franțuzesc, să tot împarți cu prietenii.

Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.